اتفاقا حساسیت هست ،کسی که راحت گیر و بیخیاله باید مهمونی بده مخصوصا وقتی کسی با بچه میاد.
راحتی مهمون فرق داره با این زیاده روی
از ریپلای های دیگه روی پیام شماهم مشخصه که فقط من این احساسو نداشتم
استارتر حساس نیست
حق داره
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چ سخت نمیشه هم چیزی گفت.منم رو مبلام حساسم ولی اصلا دلم نمیخواد روکش بکشم دوست دارم لذت ببرم از دیدنشون بدون کاور بنظرم مهمون خیلی باید حواسش باشه ب بچش
طرف خراب کاری کرده رو مبل الان باید خودشو بکشه؟! آره؟!!!!!
الان من گفتم خودش بکشه؟ جواب حرف تو بود چه ربطی داره میگی حساسن مهمونی ندن یجوری میگی انگار اشغال ریختن رو فرش با یه جارو برقی تمیز میشه ولی اسی ناراحته
مگه کسی باید مهمونی بده که دست از خونش شسته باشه
به تیکه وسیله میخری پدرت در میاد انقد گرونه
۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه یه صلوات مهمونم کنی♥