2777
2789
عنوان

ولی فکر کنم هیچ شهری مثل مشهد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 132 پست
وای همه چی به کنارجو مشهد رو اصلا دوست ندارم🥺بعضی بعضیی از مردمش خیلی بد رفتار و نامهربونن‌و خیلی خ ...

کاملا موافقم

احساس نا امنی میده واقعا

هیزی و چشم نا پاکی مردای اون شهر واقعا معروفه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناشکری نکن هیچ جا خراسون نمیشهکل شهر اصفهون دروازه قوچون نمیشهشهر شیراز مردمش وفا دارن و صفا دا ...

چه شعر بی محتوایی 

صرفا هر کلمه ای که به هم بیاد و کنار هم چیده بشه اسمش شعر نیست

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

از نظر امکانات بله ولی از نظر ترافیک و هوا افتضاااحه

رفاهی 

گردشگری 

تفریحی 

سیاسی 

و.. عالیه 

فقط مشکلش همون ترافیک که عادت کردیم و هوا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

کاملا موافقماحساس نا امنی میده واقعاهیزی و چشم نا پاکی مردای اون شهر واقعا معروفه

مرد هیز و هول همه جای دنیا هست من خودم بشخصه ندیدم تا حالا کسی هیز نگاه کنه این حرف یه توهین به حساب میاد لطفا مراقب حرفاتون باشید منی که همسرم مشهدی هست حس بدی میگیرم از حرفاتون 

همه جای ایران قشنگه بخدا،من بچه تهرانم ولی از زیبایی یزد و اصفهان و شیرازو تبریز به وجد میام،تهران من خیلی قشنگ و مدرنه با همه آلودگی و‌ شلوغیش،میدون شهرداری رشت پر از هیجان و‌ زندگیه،مشهد زیباس به لطف امام رضا،جنوب ایران که اصلا بی نظیره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
مرد هیز و هول همه جای دنیا هست من خودم بشخصه ندیدم تا حالا کسی هیز نگاه کنه این حرف یه توهین به حساب ...

حس بد نگیر جانم

به عنوان یه بزرگسال بپذیر واقعیت رو کودکانه رفتار کردن و گارد گرفتن و نق زدن این حقیقت رو که هر ۲۰ قدم پاکستانی و افغانی تو مشهد هست و جو رو بهم ریخته تغییر نمیده

بقیه کاربرا هم گفتن!

به عنوان کسی که ازدواج کرده باید هنر پذیرش رو بهتر یاد بگیری جانم

موفق باشی