2777
2789
عنوان

ولی فکر کنم هیچ شهری مثل مشهد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 132 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو یادت رفت بگیهر بیست قدم یه اتباع افغان پاکستان و عرب خواهی دیدجای دیدنی نداره جز کوهسنگی و طرقب ...

دقیقا اتباع مخصوصا عرب عراق و سوریه خیلی زیادن 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دور حرم به لطف خود مسافرا این جوری شده و کنه بقیه جاها تمیزه مثل شمال که دم ساحل رو مسافرا به گند زد ...

اون موقع هم اومدم تمیز نیست اصفهانم لب آب روی سی و سه پل بخصوص وقتی آبو بازمیکنن شلوغه اما کثیفی من ندیدم بعدمشهد همجاش شده ساختمون یزره به سرسبزی اهمیت ندادن حالاشما بیا توخیابونای اصفهان پر درختایی ک سایه انداختن روی خیابون آدم کیف میکنه

هوای تمیز، مردم شاد و با فرهنگ، تازگی و سرزندگی،امکانات،زیبایی،تنوع غذایی...هرچی بگم کم گفتم

اخ اخ هوای تمیز و طبعیت زیباش 

تا وقتی کرج نیومده بودم قدر اب و هواش و نمیدونستم الان میفهمم تو چه بهشتی ما زندگی میکردیم🥺

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
هر کی میگه بده پس بی‌زحمت نیاد چون مشهد ایام عید و تابستون برای خودمون هم جا نداره بی‌زحمت نیاین و ب ...

اره واقعا تابستون یه خرید نمیشه رفت از شلوغی شهر مخصوصا وکیل آباد که همه دارن میرن طرقبه شاندیز

و در آخر متاسفانه مردای هیزی داره مشهد با شوهرتم که باشی یه مدلی براندازت میکنن

منم تو مشهد خیلی به این مورد برخوردم با اینکه مثلا کلان شهره ولی مرداش مثل شهرستانای غیر مرکز استان بود رفتارشون.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
اصفهان و شیراز از تمیزی برق میزدن خیابون‌هاش دلبااازهمه جای ایران رو دوست دارم چرا اینقدرررر قشنگی ا ...

دقیقا سراسر ایران قشنگه هر شهری هم قشنگی خودشو داره غذاهاشو که دیگه نگو هر شهری ی غذای خوشمزه و محلی داره

خیلی مردای هیزی داره یعنی تنها باشی قورتت میدنمن یبار با یه لباس معمولی ی که همیشه میپوشم داشتیم با ...

نه بابا هیز نیستن،مشهد شهر بسته ای نیس ،مرداش چشمشونه عادت کرده به خیلی چیزا،