برای من البته من چند تا شهر دیدم ساری تبریز شیراز اصفهان ولی هیچ جا مشهد نمیشه امکانات بالا خیابون های تمیز هر ده قدم سطل زباله وسایل عمومی تمیز نه ترافیک زیاد مرکز خرید های خوب لوکس دانشگاه بزرگ رتبه بالا هوای تمیز تهران خیلی ترافیکه هوای الوده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینو یادت رفت بگیهر بیست قدم یه اتباع افغان پاکستان و عرب خواهی دیدجای دیدنی نداره جز کوهسنگی و طرقب ...
دقیقا اتباع مخصوصا عرب عراق و سوریه خیلی زیادن
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
دور حرم به لطف خود مسافرا این جوری شده و کنه بقیه جاها تمیزه مثل شمال که دم ساحل رو مسافرا به گند زد ...
اون موقع هم اومدم تمیز نیست اصفهانم لب آب روی سی و سه پل بخصوص وقتی آبو بازمیکنن شلوغه اما کثیفی من ندیدم بعدمشهد همجاش شده ساختمون یزره به سرسبزی اهمیت ندادن حالاشما بیا توخیابونای اصفهان پر درختایی ک سایه انداختن روی خیابون آدم کیف میکنه