2777
2789
عنوان

ولی فکر کنم هیچ شهری مثل مشهد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 132 پست

یره هیچی اینجی نمره

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساری نمیشه!مازندران نیست رامسر و تنکابن و بابل و‌..نیست!شاید امکانات زیاد نداشته باشه چون جمعیتش ب اندازه مشهد نیست ولی قشنگیای شهرستاناش طبیعتش مردم مهمون نواز و شوخ طبعش ب هیچ جا نمیرسه اینو یادت باشه🙌🏻

من مشهد یبار با دوستام تنهایی رفتم شهر قشنگیه ولی تا تنها نرفته بودم نفهمیده بودم مرداش از نوجوون تا پیرمرد چقدر هیز و هولن.

با خانواده که میرفتیم آره از فضای شهر لذت می‌بردیم.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

من فکر میکنم هرکس در مورد شهر خودش همچین فکری رو داره مثلا من که ساکن اصفهان هستم فکر میکنم هیچ شهری مثل اصفهان نمیشه

تهران تبریز مشهد کرمان و همه ی شهر ها رو دیدم اول اصفهان بعد شیراز 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

هیچ شهری به کامل بودن شیراز نمی‌رسه مخصوصا بین کلانشهر ها هوایی به پاکی شیراز نمیبینی

شیراز بعد یه ساعاتی دیگه مغازه پیدا نمیکنی یعنی همه مراکز خرید یک جا هستن تو سراسر شهر پخش نیستن

من مشهد یبار با دوستام تنهایی رفتم شهر قشنگیه ولی تا تنها نرفته بودم نفهمیده بودم مرداش از نوجوون تا ...

همه جا هس 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

خیلی ناشکری نکن هیچ جا خراسون نمیشه

کل شهر اصفهون دروازه قوچون نمیشه

شهر شیراز مردمش وفا دارن و صفا دارن 

ولی تو قرن اتم صفا و وفا نون نمیشه

گرچه توی شهر یزد پارچه ی ارزون می بافن

ولی هیچ کدوم برای فاطی تنبون نمیشه

اهل تهرون به اوتوبوسا آویزون میشن

مرد دانا که به هیچ چیزی آویزون نمیشه

همدونیها میگن اکثرشون دو زن دارن

مرد دانا که توی زندگی نادون نمیشه

ای حبیب من ای عزیز من ( 2 )

وای همه چی به کنار

جو مشهد رو اصلا دوست ندارم🥺

بعضی بعضیی از مردمش خیلی بد رفتار و نامهربونن‌

و خیلی خصلت های دیگه☹️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎