2777
2789
عنوان

خانمای باردارومامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست

به من استاگروفن داد دکتر

@پشمایحاجعبدالله     تو چی

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367520432]میخوای بیچاره رو بکشی[/QUOTEواقعا ضرر داره؟😐 چرا تا حالا کسی نمردهحالا نگفتم مشامش ...

منم فک کردم خوبه بعد یه تحقیقی دیدم در موردش انجام دادن هیچ خاصیت ضد عفونی نداره و هم اندازه دود سیگار مضره... من گاهی دلم بخاد دود میکنم که بوش بهم بخوره ولی خاصیت ندارع اصلا

منم 13 هفته هستم، سرما خوردم حالت تهوع هم دارم نمی تونم مایعات بخورم، دکترم گفت سرماخوردگی بزرگسالان ...

پیش دکتر متخصص رفتین یا عمومی؟

من یک کم سرفه دارن بنظرتون پیش دکتر عمومی برم؟

آخه واسه دکتر خودم هقته بعد نوبت دارم

پیش دکتر متخصص رفتین یا عمومی؟من یک کم سرفه دارن بنظرتون پیش دکتر عمومی برم؟آخه واسه دکتر خودم هقته ...

دکتر متخصص زنان و زایمان

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
استاگروفن واستفاده کردی نتیجه دادخوب شدین

اره عزیزم ولی شماهم از دکترت بپرس شاید شرایطتت با من یکی نباشه من هیچ مشکلی تو بارداریم نداشتم الحمدالله  

هر هشت ساعت یه استاگروفن میخوردم تا خوب شدم

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم.