2777
2789
عنوان

ولی فکر کنم هیچ شهری مثل مشهد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 132 پست
دقیقا منم حرفم همینه

من اکثر شهرها رو رفتم، به نظر من با دو روز و یک هفته نمیشه شناخت و باید زندگی کرد

ولی مطمئنا هر شهری مزایا و معایب خودشو داره، اینکه آدم از شهر خودش تعریف کنه و نسبت بهش تعصب داشته باشه طبیعیه ولی اینکه بخوای در کنارش شهر دیگه ای رو بد جلوه بدی مسلما درست نیست

چه شعر بی محتوایی صرفا هر کلمه ای که به هم بیاد و کنار هم چیده بشه اسمش شعر نیست

قبول دارم استاد

شعرش به لحاظ ادبیات فارسی قوی نیست

لکن بسیار پر محتواست .

مشهد دل عالمست و ما اهل دلیم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو یادت رفت بگیهر بیست قدم یه اتباع افغان پاکستان و عرب خواهی دیدجای دیدنی نداره جز کوهسنگی و طرقب ...

اما عشق ب امام رضا به همه اینا ارزش داره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
قبول دارم استادشعرش به لحاظ ادبیات فارسی قوی نیستلکن بسیار پر محتواست .مشهد دل عالمست و ما اهل دلیم ...

من اصالتم به مشهد برمیگرده و اتفاقا یه خونه هم مشهد داریم

پیش پیش قضاوت نکن ...

اما خوب بودن یه شهر و آدماش حجت نمیشه که شهرهای دیگرو بکوبی و فقط شهر خودتو بالا ببری این اوج بی فرهنگی

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عزیزم لطفا جوری رفتار نکنید که با یه بچه دارید صحبت میکنید من نزدیک به سی سال سن دارم بله شهر شلوغ ه ...

بله مشهد مرد چشم پاک هم خیلی هست ، تک و توک چشم هیز همه شهرهای ایران داره .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
قبول دارم استادشعرش به لحاظ ادبیات فارسی قوی نیستلکن بسیار پر محتواست .مشهد دل عالمست و ما اهل دلیم ...

همه شهرهای ایران زیبایی های خودشونو دارن 

همه ی ایران زیباست همه جاش... 

اما هر کسی این حس رو نسبت به شهر خودش داره 

و اگه قرار به شعر گفتن باشه به قول  سعدی شیرازی شهر ها همه بازند و شهر ما شهباز و هزاران شعر دیگه که الان در خاطرم مرور شد

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
واقعیته مشهد پایتخت معنوی جهان اسلامهدست من نیست

الان چه ربطی به کامنت من داشت؟

الحمدولله که پایتخت معنوی جهان اسلام 

اما ظاهرا رو شما تاثیر آنچنانی نداشته

که اون متن رو راجع به اقوام مختلف کشورت گذاشتی...

مشهدو سند نزدی که انقدر تعصبی برخورد میکنی 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من خاطره و تجربه شخصی خودمو گفتم به عنوان کسی که خیلی جاها تنها سفر کرده و میتونه مقایسه کنه.تجربه م ...

گارد گرفتن بود ؟ سوال پرسیدم اینهمه آدم دارن اینکارارو میکنن 

شما یکبار سفر کردین تجربه اتو تعمیم دادی به کل مردم مشهد من گارد گرفتم یا شما

گارد گرفتن بود ؟ سوال پرسیدم اینهمه آدم دارن اینکارارو میکنن شما یکبار سفر کردین تجربه اتو تعمیم داد ...

واقعیته خیلیای دیگه هم گفتن همینجا 

شما باور نکن

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.