برای من البته من چند تا شهر دیدم ساری تبریز شیراز اصفهان ولی هیچ جا مشهد نمیشه امکانات بالا خیابون های تمیز هر ده قدم سطل زباله وسایل عمومی تمیز نه ترافیک زیاد مرکز خرید های خوب لوکس دانشگاه بزرگ رتبه بالا هوای تمیز تهران خیلی ترافیکه هوای الوده
من اکثر شهرها رو رفتم، به نظر من با دو روز و یک هفته نمیشه شناخت و باید زندگی کرد
ولی مطمئنا هر شهری مزایا و معایب خودشو داره، اینکه آدم از شهر خودش تعریف کنه و نسبت بهش تعصب داشته باشه طبیعیه ولی اینکه بخوای در کنارش شهر دیگه ای رو بد جلوه بدی مسلما درست نیست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینو یادت رفت بگیهر بیست قدم یه اتباع افغان پاکستان و عرب خواهی دیدجای دیدنی نداره جز کوهسنگی و طرقب ...
اما عشق ب امام رضا به همه اینا ارزش داره
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم لطفا جوری رفتار نکنید که با یه بچه دارید صحبت میکنید من نزدیک به سی سال سن دارم بله شهر شلوغ ه ...
بله مشهد مرد چشم پاک هم خیلی هست ، تک و توک چشم هیز همه شهرهای ایران داره .
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...