2777
2789
خواهر شوهرم دخالت بیجا میکنه و همه حرفی رو میزنه حتی اگه کوچک ترین بحثی پیش بیاد فورا تیکه کنایه نف ...

باید بهش گفت حرف زدن بلد نیستی، حرف نزدن که بلدی. بعضیا مدام حرف میزنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شخصیت خودشو نشون داده .

جالبه که فکر میکنن من آدم بد اخلاقی ام که باهاشون قهر کردم😏

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
چقد شبیه خواهر منه. به قدری زشت حرف میزنه و زشت رفتار میکنه که همه از دورش پراکنده شدن و دو تا طلاق ...

بابا باور کن ما ۵ تا جاری هستیم هیچ کدوم از دستش در امان نیستیم

فک کنه تا چه حدی نفرت بر انگیزه 

جاری من ۳۳ سالش بچه دوم آورد بعد خواهر شوهرم بگردش جلو شوهرش بخش گفت بود بچه چرا میاری نگاه من کنه بچه ندارم به  خودت برسه  زندگی داداشم تباه کردی  در صورتی زندگی برادر شوهرم عالی ۶ طبقه از خودش داره

جاریم به گریه انداخته بود  بعد دیگه بردار شوهرم برگشته بود  به خواهر شوهرم گفته بود تو که شوهرت ۴ ساله  فراری  دادی میخوا از کجا بچه بیاری

بابا باور کن ما ۵ تا جاری هستیم هیچ کدوم از دستش در امان نیستیم فک کنه تا چه حدی نفرت بر انگیزه جاری ...

اره متاسفانه بعضیا پر از عقده های مختلف هستن. خواهر منم به عروسمون مشابه همچین حرفایی زده بود . 

خدا شاهده اگه بگم توی خانواده مون مامان من مهربونترین هست دروغ نگفتم ولی نمی دونیم این دختر یکساله ع ...

آره حتی یه بار به خاطر موندن بچه ها کتکشون زده بود

سیاه و کبود شده بودن

انقدر از مادرشون می ترسیدن می گفتن خوردیم زمین😑😂آخه هر دو با هم؟

بگردم بعد دخترش گفت مامانم زده حتی نمی تونم تو دسشویی بشینم

دیگه مامانم نمی ذاشت بچه ها بمونن

می ترسید برن دوباره کتک کاری بشه

یعنی در حدی می ترسن از مامانشون که به داداشمم نمی گن مامانشون کتکشون زده