2777
2789
خواهر شوهرم دخالت بیجا میکنه و همه حرفی رو میزنه حتی اگه کوچک ترین بحثی پیش بیاد فورا تیکه کنایه نف ...

اینایی که حرف های بی ملاحظه و زهر دار میزنن و تیکه کنایه دار  واقعا نفرت انگیزن. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ته ته بی شخصیتی و چیپ بودنه این کار که تو گوشی دیگران فضولی منی

دو سال پیش زایمان که کرد من رفتم پیشش چند روز باردار بودم به خاطر اون بچه ی تو شکمم سقط شد .کادو براشون شوهرم گوسفند گرفت برد .اومد یه هفته خونه م موند .ولی وقتی رفت حتی یه تیشرت ساده واسه بچه م نداد به عنوان کادو .شوهرشم  انقدر بیشعور بود یه زنگ به شوهر من نزد تبریک بگه .

حالم ازشون بهم میخوره

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
زنداداشم. چون فکر میکنه عقل کله. دوتا خونه داداشمو فروخته از دوم دبیرستان خودشو رسونده دکتری . اونم ...

بعضیا تو هر کاری اظهار نظر میکنن ، منم تو اطرافیانم چن تا دارم. روم نمیشه بهشون بگم چرا تو چیزایی که مربوط به شما نیس دخالت میکنین

اینایی که حرف های بی ملاحظه و زهر دار میزنن و تیکه کنایه دار واقعا نفرت انگیزن.

خیلی   واقعا برا من دیگه چندش اوره و اصلا جای که اون باشه بیشتر از ۵ دقیقه نمی مونه

و همیشه همه باور داره خوش لباس شیک  ولی در اصل  اینطور نیست

دو سال پیش زایمان که کرد من رفتم پیشش چند روز باردار بودم به خاطر اون بچه ی تو شکمم سقط شد .کادو برا ...

از قدیم میگن برای کسی بمیر که برات تب کنه. از ادم با ذات خسیس و گشنه دوری کن . 

از قدیم میگن برای کسی بمیر که برات تب کنه. از ادم با ذات خسیس و گشنه دوری کن .

خیلی پیش شوهرم خجالت کشیدم 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
متاسفانه مثل زن داداش منبه مامانم گفته من یک ماهی یکبار نوه هاتو میارم تا ببینی

آخه بچه ها هم خیلی دوس دارن بیان خونه ی مامانم

چون مامانم کلا خیلی مهربونه و رسیدگی می کنه و عاشق بچه هاست 

دوس دارن شب بمونن

بزرگم هستن بچه کوچولو نیستن

به وضوح می گن مامانم لباس خونگی که گذاشتم بیارم شب بپوشمو از کیفم برداشته 😑

ولی مامانم میگه عیبی نداره لابد دوس داشته شب پیشش باشین دلش تنگ نشه

ادمهای خودشیفته که در درونشون حقارت دارن اینطورین

خود شیفته به تمام معنا فک کن  ازدواج اول طلاق گرفته  و ازدواج دومش شوهرش از دستش واقعا خونه زندگیشو ول کرد رفت اصلا معلوم نیست کجاست 

و خودش بامن که۲۴ سالم مقایسه میکنه درصورتی ۴۳ سالش

آخه بچه ها هم خیلی دوس دارن بیان خونه ی مامانمچون مامانم کلا خیلی مهربونه و رسیدگی می کنه و عاشق بچه ...

اگه بچه ها پوست دارن و مامانت دوست داره ،این کارش اصلا قشنگ نیس . بعضیا متاسفانه چشم تنگ هستن. همش دوست دارن مخالف باشن

خود شیفته به تمام معنا فک کن ازدواج اول طلاق گرفته و ازدواج دومش شوهرش از دستش واقعا خونه زندگیشو ...

چقد شبیه خواهر منه. به قدری زشت حرف میزنه و زشت رفتار میکنه که همه از دورش پراکنده شدن و دو تا طلاق داره 

آخه بچه ها هم خیلی دوس دارن بیان خونه ی مامانمچون مامانم کلا خیلی مهربونه و رسیدگی می کنه و عاشق بچه ...

وقتی رفتار و ادبیات خواهرم با بچه اش رو میبینم دلم به خال بچه اش میسوزه که گیر یک ادم بیمار افتاده 

خدا شاهده اگه بگم توی خانواده مون مامان من مهربونترین هست دروغ نگفتم ولی نمی دونیم این دختر یکساله عوض شده و چه تهمت هایی که به مامان من که آزارش به مورچه هم نمی رسه زده

مامانم فقط میگه من واگذارش می کنم به خدا 

نه من نه مامانم  اصلا دعوایی نیستیم فقط می سپریم به خدا