2777
2789
عنوان

حس خوب نداشتن ب خواستگارها

124 بازدید | 9 پست

من حس میکنم ی مشکلی دارم

نشده تا الان واقعااا از یکی خوشم بیاد ک برا ازدواج بخوامش

ب قران نشده

مثلا یکی پسرخالم ک خدایی میگفتم عالیه این

اما الان نمیخوامش  دو دلم

و اصلا جدا از اون نمیدونم چرا ب هیچکس حس خوبی ندارم یکم عجیب نیست؟ 

اصلا چهره و رفتار و هیچییی هم ب دلم نمیشینه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

وسواس انتخاب داری اگه رو موارد دیگه هم هست برو دارو بخور موردت رو از دست ندی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
وسواس انتخاب داری اگه رو موارد دیگه هم هست برو دارو بخور موردت رو از دست ندی

جدی؟ 

حس میکنم واقعا همینه اصلا غیر ممکن من بتونم یکیو انتخاب کنم سریع از طرف بدم میاد یهو

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید خوب نبودن

نه خداییش خوب بودن مشکل از خودمه

نمیدونم راستش

مثلا پسر خالم ادم خوبیه

تلاش هم میکنه برای اینده

اما من ته دلم ازش خوشم نمیاد ینی دلم نمیخواد باهاش ازذواج کنم یکسال و. نبمی هس حرفم میزنیم

باز ادمای دیگه هم همینطور

ینی تا قبل ازین ک اتفاق خاصی بیفته طرفو بیش از اندازه دوس دارم

جدی ک بشه میبینم یکی دوبار کاری کنه من نپسندم از چشمم میفته برا همیشه😥

حس آدم همیشه درسته

ینی واقعا حسم درسته بهشون و ممکنه ی روز یکی بیاد ک من حسم بد نباشه بهش؟ 

بله صددرصد حتما قسمت نبوده و حس آدم همیشه درسته برا ازدواج عجله نکن تا درست انتخاب کنی

امیدوارم همینطور ک میگی باشه عزیزم

چون من کم کم داشتم ب این نتیجه میرسیدم ک شاید مشکلی دارم ک کسی ب دلم نمیشینه