2777
2789
عنوان

ممنون میشم نظر بدید تو دعوا ما کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 98 پست
هی خدا هیچکی منو درک نمیکنه 💔چجوری بروز بدم بجز گفتن بهش

اخه ببین سر بحث عکس که میگی 

منم واقعا صد تا عکس با پسر عمع پسر دایی اینا دارم اما صرفا به عنوان یادگاری همون طور که با دختر خاله هام عکس دارم 

چه ربطی داره اخه 

بعدم عکس تو لب تاب رو من دو سال یه بار هم نگا نمیکنم حالا اون عکس کجا رو گرفته بود به روی خودت نمیاوردی بعدا بی سر صدا حذف میکردی میگفتی دستم خورد واسه عادی بودن ماجرا چند تا عکس عادی خودتون هم حذف میکردی 

کاربری دست 98348نفره

کلا فضای علوم پزشکی صمیمیه

به نظرم رو دختر عمه شم حساس نباش اگه چشمش دنبال شوهرت بود وقتی مجرد بود مخشو میزد نه الان که متاهله

ولی در کل رفتارت خیلی تاکسیکه حتما برو تراپیست

🏃🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیت اگر همسر من بودی 

حاضر بودم مهریه اتو بدم برم زندان

بشرطی که بتونم طلاقت بدم

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

عزیز دلم دختر خوب تو خیلی داری حساسیت نشون می دی و غر می زنی و گیر کردی رو یه موضوع اینجکری داری فقط ...

آخه رفتارای دختر عمشم رو مخمه مثلا تو مهمونی هادر گوشی راجب من یه چیزی میگه بقیه نگام میکنن یا از عمد با شوهرم سلام احوال پرسی گرم میکنه همش سعی میکنه لباس و کارای منو کنه اون پولداره تحصیل کردست بعد لباش رو بزرگ درست کرده مژه کاشته اندامش خیلی از من گنده تر و بهتره منم حسودی میکنم 

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭

آخه رفتارای دختر عمشم رو مخمه مثلا تو مهمونی هادر گوشی راجب من یه چیزی میگه بقیه نگام میکنن یا از عم ...

اونم این کارا رو میکنه تو رو حرص بده 

تو ام روز به روز بهتر شو که حس بدی هم نگیری

کاربری دست 98348نفره

ببین عزیز جان قبول دارم که کارهای ایشون هم خوب نیست ولی حالا که پشیمون شده بود و معذرت خواسته بود دی ...

من باهاش خوبم ینی الان با هم خوبیم ولی کافیه یه لحظه عصبی بشم دوباره یاد این کارش میوفتم کافیه با هم دعوا کنیم دوباره یاد این کارش میوفتم میکوبم سرش میگم خیانت کردی 

میگم من هیچ وقت به تو و زندگیم خیانت نکردم ولی تو کردی حس عذاب وجدان بهش میدم 

اونم هی میخواد اثبات کنه خیانت نکردم ولی دیگه برام مهم نیست چون یبار تو عصبانیت خوب خودشو نشون داد

فقط میدونم خودت داری گند میزنی ب زندگیت ‌و رابطه ت. داری زندگیت خراب میکنی.با غر زدن از چش شوهرت میو ...

الکی نبود! اگه من این کارو کرده بودم اون می‌بخشید؟ فرض کن بخاطر پس خالم جلوی اون واستم عکس داشته باشم اون منو می‌بخشید؟ 

اخه ببین سر بحث عکس که میگی منم واقعا صد تا عکس با پسر عمع پسر دایی اینا دارم اما صرفا به عنوان یادگ ...

آره کاش بهش نمیگفتم اسم دختر عمش نمیاوردم خودمم پشیمونم ، الان هر وقت دختز عمش ببینه میگه چرا آوا اینقدر به این حسودی میکنه 

من باهاش خوبم ینی الان با هم خوبیم ولی کافیه یه لحظه عصبی بشم دوباره یاد این کارش میوفتم کافیه با هم ...

من خیانت نکردم تو کردیییی این عذاب وجدان دادن نیستتتتت 

این قبح خیانت رو ریختن واسه همسرتههه

کاربری دست 98348نفره

کلا فضای علوم پزشکی صمیمیهبه نظرم رو دختر عمه شم حساس نباش اگه چشمش دنبال شوهرت بود وقتی مجرد بود مخ ...

باور کن هنوزم میخواد بزنه من متوجه میشم بخدا 

اصلا براش مهم نیست تو دوران مجردی ام خانوادها گقتن که مثلا شوهر منو و این دختر عمش خیلی بهم میان و... ولی نشده ازدواجشون

الکی نبود! اگه من این کارو کرده بودم اون می‌بخشید؟ فرض کن بخاطر پس خالم جلوی اون واستم عکس داشته باش ...

فرهنگ خانواده ها متفاوته 

تو خانواده شما عادی نبوده پس نمیبخشید 

تو خانواده اونا عادی بوده از اول و تو این طور قبولش کردی پس بهتره زیاد واضح رو این ماجرا مانور ندی 

دختر خوب تو و شوهرت تو یه تیم هستید نه اینکه دشمن و رقیب هم 

کاربری دست 98348نفره