2777
2789
عنوان

فیلم همه چیز در معرض فروش رو دیدم lgbt🏳️‍🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 109 پست
اون روانشاس سال ها در این مورد درس خونده و تحقیق کرده و مورد دیده .. خیلی ببخشید قصد توهین ندارم شما ...

همون روانشناس رو خدا افریده و هر علمی که وجود داره یه زیرمجموعه از علم های خداونده

خدا همونطور ک تطبیق جنسبت رو مجاز دونسته،همجنسگرایی رو ممنوع اعلام کرده.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترن.س بودن یه مشکله که باید برطرف بشه و بهش کمک کردولی همجنسگرایی واقعا یه بیماری روانیه که باید درم ...

دقیقا 

یه توهمه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزم من خیلی جا ها دیدم که میگن بیماری نیست اینا دست مردم هم نیست

هیچ چیز دست خود طرف نیست

مثلا یکی اسکیزوفرنی داره

شیزوفرنی داره

مگه دست خودشه؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بنظرم شما یکطرفه نظر نده

درست میگه

خدا تو قران هم درباره همجنسگرایی گفته ک گناهه

اگه داستان قوم لوط رو خونده باشید

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

اره دقیقا منم زیاد شنیدم و دیدم چیز عادیه ولی جا نیوفتاده

ببین دو دسته میشن 

ی سری ها تحت تاثیر سن و فضای مجازی که خب واقعا حل شدنیه ولی ی سری ها از اول همینجور بودن و چیزی روشون تاثیر نزاشته 

که این دوتا کاملا فرق داره با هم 

همون روانشناس رو خدا افریده و هر علمی که وجود داره یه زیرمجموعه از علم های خداوندهخدا همونطور ک تطبی ...

ولی یه سری ها از بچگی گرایش به هم جنس خودشون داشتن اونا خیلی گناه دارن من ازینا زیاد دیدم

ترنسا رو اره  ترنسای واقعی گناه داذن  بقیه  شاخه هاش از نظر من انحرافن حقیقتا ....هرجور فکرشو بکنی مثلا تو همجنس گراهای مرد ساختار مقعد برا رابطه طراحی نشده ....ادم اگه نفسشو رها کنه  به اشیا و حیواناتم میل داره  اینا همش انحرافه  نیازمند درمانه  بنظرم نه طبیعی جلوه  دادن و مشروعیت بخشیدن 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

اصلا نیمتونم بپذیرمشونبه نظرم همشون بیماری روحی و ج‌نسی دارن باید درمان شنطبیعی نیست این اختلالات و ...

میگن اختلال نیست و آدم عادی هستن توی جسم اشتباه 

من جایی که کار میکردم همینطور بود دو نفر میشناختم 

واقعا آدمای خوبی بودن 

ولی یه سری ها از بچگی گرایش به هم جنس خودشون داشتن اونا خیلی گناه دارن من ازینا زیاد دیدم

یکی از بچگی مشکل عصبی-روانی داره هم مگه دست خودشه؟

از بچگی داره ولی نیاز به درمان هم داره.

اولا lgbt فقط به ترن سا اشاره نداره فقط اون t به transبر میگرده lezbian, gay, bisexual بقیه ش هست که نه تنها گناه ندارن بلکه صد در صد فاسد و منکر هستن . دوما خود تر نس ها هم صد در صدشون طفلکی نیستن و فساد و فحشا توشون بیداد میکنه

همون روانشناس رو خدا افریده و هر علمی که وجود داره یه زیرمجموعه از علم های خداوندهخدا همونطور ک تطبی ...

خب همون علم داره میگه بیماری نیس که درمان بشه 

من با قرآن و این چیزاش کاری ندارم از لحاظ بیماری بودن ...