2777
2789
عنوان

ممنون میشم نظر بدید تو دعوا ما کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 98 پست
چند ماه دیگه 19

خب پس همون 

خواهر من 22 سالشه همچنان رفتارای بچگانه داره 

از شما که دیگه دوراز  انتظار نیست 

تا بیاین متوجه بشین این زندگی اینقدرا جدی نیست که اینقدر غر بزنید طول میکشه

...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند ماه دیگه 19

خب به نظر من تجربت کمه از رو خامی یه حرکاتی میکنی،همسرتم احتمالا سنش کمه نمیتونه مدیریت کنه اوضاعو اروم کنه، فقط مراقب باش تا تجربت زیاد بشه و بتونی زندگی رو پیش ببری این زندگیتو از دست ندی سر مسایل بیهوده

حتی اگه مردی هم با کسی باشه نباید هی بهش گفت قبح قضیه میریزه، فرضا با دختر عمش هم بوده یه بار تذکر دادی کافیه اگه میتونی ببخش اگه نه جدا شو یعنی چی هر روز میکوبی تو سرش

من ک حوصلم نگرفت تااخر بخونم 

ولی شوهرت احمق ک تورو گرفته ی ادمی ک بلدنیس زندگی کنه

خب اون اومده تورو گرفته اگ دخترعمشو میخاس اونو میگرفت

ازاین دعواها فقط خودتو ازچشم شوهرت میندازی

خب پس همون خواهر من 22 سالشه همچنان رفتارای بچگانه داره از شما که دیگه دوراز انتظار نیست تا بیاین م ...

بنظرت خیانت کرد؟ اینم خیانت حساب میشه! 

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭

چند ماه دیگه 19

هنوز کوچولویی که...

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

اخه با حساس بودنت زندگی رو کوفت خودت و شوهرت میکنی حساسیتت رو جور دیگه بروز بده نه با غر و بحث طولان ...

هی خدا هیچکی منو درک نمیکنه 💔چجوری بروز بدم بجز گفتن بهش

عزیز دلم دختر خوب تو خیلی داری حساسیت نشون می دی و غر می زنی و گیر کردی رو یه موضوع اینجکری داری فقط خودت  رو از چشم شوهرت می ندازی و اگر واقعا حسی به دختر عمه ش نداشته تو داری با این حرفات اونا رو به هم وصل می کنی 

نه بگو ناراحت نمیشم ❤️

ببین عزیز جان قبول دارم که کارهای ایشون هم خوب نیست ولی حالا که پشیمون شده بود و معذرت خواسته بود دیگه ببخشش و کلا فراموشش کن، بعضیا آقایون هستن واقعا چیزی تو دلشون نیست ولی همین که بخوای باهاش تندی کنی یا زیاد بگی این کارو بکن اون کا رو بکن لجشون میگیره، بعد اینکه از بعضی رفتارا که اذیتت میکنه میتونی با لحن آروم و زبان خوش بهش بگی

گاهی از بعضی رفتارا چشم پوشی کن نه اینکه بزاری هر وقت دعوا شد یادش بیاری و بگی من تحملت کردم بلکه واقعا بگذر و ببخش، آدما کامل نیستن. 

در نظر بگیر شما یه رفیق داری چند تا اخلاق بد داره ولی با وجود این اخلاقا میگی رفیقمه و دوست داری این رفاقت جریان پیدا کنه

نه بابا بیشتر لجش گرفته از کارای تو وگرنه کار خاصی که اسمشو بشه خیانت نکرده

مطمعن باشم؟ آخه چرا بخاطر یه حرف بخاطر دختر عمش جلوی من واستاد! گفت دلم میخواد فحش داد بهم اینقدر بدم میاد از دختر عمش خودم دیدم تو مهمونی ها با بقیه در گوشی در مورد من یه چیزی میگه