2777
2789
عنوان

ممنون میشم نظر بدید تو دعوا ما کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 98 پست
مقصری رفتارای بچگونه داری وباعث شدی شوهرت باهات اونجور رفتار کنه خیلی هم لوسی وخیانت وبرا خودت جذبش ...

من لوس نیستم! چرا بقیه رو چیزی بهش نگفتم؟ چرا با همکاراش عکس میگیره چیزی نگفتم؟ چرا به دختر عموش چیزی نگفتم؟ حتما چیزی دیدم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونم این کارا رو میکنه تو رو حرص بده تو ام روز به روز بهتر شو که حس بدی هم نگیری

هی خدا 

ممنون ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چه صبری داره شوهرت صددرصد تو مقصری دخترکوچولوی رومخ دیونش میکنی تا بزرگ شی

ون خیانت میکنه من مقصرم! 

ولی پشیمونم از اینکه اسم دختر عمشو تو دعوامون آوردم.. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیانت نکردم تو کردیییی این عذاب وجدان دادن نیستتتتت این قبح خیانت رو ریختن واسه همسرتههه

😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی خدا هیچکی منو درک نمیکنه 💔چجوری بروز بدم بجز گفتن بهش

چرا باید بروز بدی؟با بروز دادن میخوای چیو عوض کنی؟اصلا به فرض که قبلا باهم بودن الان که با شماست بزار از کنار شما بودن احساس آرامش کنه بزار عشق و علاقه بینتون باشه شما که با دعوا راه انداختن از خودت دورش میکنی و باعث میشی حتی اگر چیزی هم نبوده به اون دختره فکر کنه خودت هم که باشی مرتب شوهرت بگه تو با فلانی یچیزی دارین مرتب اسمش رو بیاری بلاخره همش میاد تو ذهنت اون آدم...بنظرم راه درستی رو میش نگرفتی خودت رو اصلاح کن 

همه درکت میکنن تو بقیه ارو درک نمیکنی 

عزیزجان اگه شوهرت اون تحفه رو میخواست که تو رو نمیگرفت میرفت خودشو میگرفت. تو هم دیگه انقدر بش غر نز ...

بدم میاد ازشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تانصفش خوندم بابا مقصر خودتی یک عکس چیه یکم روی خودت کار کن شوهرت اجتماعی فامیل دوست دلیل نداره بگی دختر عمت ال بل دختر عمش اگر میخاست تو نمیگرفت والا من جاش بودن طلاقت میدادم 

آخه رفتارای دختر عمشم رو مخمه مثلا تو مهمونی هادر گوشی راجب من یه چیزی میگه بقیه نگام میکنن یا از عم ...

شما هم سعی کن رو خودت و رو رفتار باشوهرت کار کنی بزار عاشق و شیفته ی اخلاق و رفتارت بشه 

فرهنگ خانواده ها متفاوته تو خانواده شما عادی نبوده پس نمیبخشید تو خانواده اونا عادی بوده از اول و تو ...

آره دقیقا برا شوهرم عکس گرفتن و اینا عادیه ولی من هیچجوره کنار نمیام فکر میکنم آدم فقط کنار آدمایی ک خیلی دوسشون داره افراد مهم زندگیشن عکس داره نه هرکسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم رفتارتو با شوهرت عوض کن

میدونم عاشقشی برای همینم هست که اتقدر روش حساسی شوهرتو هرچیی باشه باز میتونی ادمش کنی با سیاستای زنونت با عشوت با زیباییت

بعد برو خر اون دخترعمه گاوشو بگیر

کحترمانه هم باهاش صحبت کن صداتونم یواشکی ظبط کن داشته باش

چقدر عقلت کمه، چقدر رو مخی. شوهرت خیلی مرده. خیلی ها. که تحملت میکنه ببین همیپجور برو جلو. ببین کی ...

😒😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر عقلت کمه، چقدر رو مخی. شوهرت خیلی مرده. خیلی ها. که تحملت میکنه ببین همیپجور برو جلو. ببین کی ...

بخشید شما که عقلت زیاده جای من بودی چکار میکردی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه رفتارای دختر عمشم رو مخمه مثلا تو مهمونی هادر گوشی راجب من یه چیزی میگه بقیه نگام میکنن یا از عم ...

هیچکاری بجز تحلیل دخترعمه نداری??

درس نمیخونی??دانشگاه??

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
آره دقیقا برا شوهرم عکس گرفتن و اینا عادیه ولی من هیچجوره کنار نمیام فکر میکنم آدم فقط کنار آدمایی ک ...

خب دیگه حساس نشو یا بهش بگو من خوشم نمیاد با همه عکس میگیری؛دوست دارم از خانم هایی که محرمت نیستن فقط با من عکس بگیری و خانواده ....همین...تمام ....گوش داد بده ندادم نده.....خودت رو خیلی درگیر این مسایل نکن پیر میشی