2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته ( سوال)

105 بازدید | 14 پست

دستام داره میلرزه بچه ها 

ماه پیش ۱۶ ام پریود شدم 

اما همیشه چند روز جلو میندازم

این ماه از ۱۲ ام منتظر بودم خبری نشد تا امروز ک ۱۶ ام شد گفتم یه بی بی چک بزنم تو ۵ دقیقه هاله انداخت 

چند روز پیشم یدونه زده بودم یه حاله خیلی محو انداخت ک تو عکس مشخص نیست 

باورم نمیشه 🥹🥹🥹

سایت خرابه مجبورم لینک بزارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکهههههه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
وای مبارکه 🥰🥰🥰🥰امدوارم لحظات خوبی رو تجربه کنی💝💝💖💖

ممنونم عزیزم 

چجوری یه همسرم بگم ؟؟؟ 

کی برم ازمایش بدم 

وای اصلا نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭

وای باورم نمیشه 🥹🥹🥹چجوری به شوهرم بگم ؟؟؟

عزیزم ی دست لباس کوچولو بگیر یاجوراب یاپاپوش بای نامه ک بابایی من دارم میام😅😅😅هرچند من خودم اهل اینچیزا نیستم شوهرم ازخودم زودتر فهمیده باردارم🤣🤣🤣

عزیزم ی دست لباس کوچولو بگیر یاجوراب یاپاپوش بای نامه ک بابایی من دارم میام😅😅😅هرچند من خودم اهل ا ...

دقیقا شوهرمم از من بدتره از دیروز هی میگه تست بزن🤣🤣 

امروز بیاد خونه اولین سوالش اینه ک تست زدی ء