2777
2789
عنوان

شکایت به پلیس فتا

77 بازدید | 17 پست

چند روز پیش تاپیک زدم که یه نفر یه بنری فرستاد و گفت اینو به ۱۵۰ نفر بفرستین اخر شب براتون پول واریز میکنم منم ته دلم میدونستم الکیه ولی خی شانسمو امتحان کردم.. بگذریم

دوروز گذشت این خانوم سین نزد بعد من بهش گفتم که چی گیرتون میاد که مردم و میزارین سرکارو اینا اخرشم بهش گفتم که چقد شماها بی وجودین اخه

بعد بلاکم کرد

چند روز بعدش با یه اکانت دیگه بهش پیام دادم گفتم شماها اگه کارتون واقعی بود بلاک نمیکردین که یا چرا دوستمو بلاک کردین و این حرفا

بعد گفتم که میدونی پلیس فتا چیه؟

فقط همیمو گفتم 

بعد حالا میترسم بره به خاطر اون بی وجودی که بهش گفتم بره شکایتمو بکنه

عجب اشنباهی کردممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خبری نیسدر واقع ایشون خودش مجرمه نترس بابامیره شکایت کنه بگه من یکیو گول زدم اونم فحشم داد؟!خودت بهش ...

میترسم من اشتباه کرده باشم  و کارشون واقعی باشه

اخه با اکانت دومم که پیام دادم فقط سین زد هیچی نگفت 

اونایی که واقعا اطلاعات دارین یه چیزی بگین اروم شم

اولا پلیس فتا شکایت قبول نمیکند هرکس شکایتی داشته باشه باید بره دفتر قضایی اونا صلاح دونستن میدن پلیس فتا بررسی کنه

دوما چیزی که شما گفتی (( بی وجود )) توهین حساب نمیشه و جرمی نداره و البته که بی دلیل نگفتید اذیت کرده و شما عصبانی شدید. تموم شد رفت

هیچ جرمی هیچ شکایتی هیچی در کار نیست خیالتون راحت.

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

میترسم من اشتباه کرده باشم و کارشون واقعی باشهاخه با اکانت دومم که پیام دادم فقط سین زد هیچی نگفت

اگه واقعی بود بلاکت نمیکرد و پولتو میداد

چن سالته ؟

خیلی ببخشید کودکانه فک میکنی

درخواست دوستی ممنوع...

اگه خانوادم بفهمن بد میشه که

بنظرم که فکر نکنم سر این موضوع شکایت کنه ولی اگرم کرد جریانو به خانوادت توضیح بده بعدشم چند سالته؟ حتی اگرم شکایتی کرد که نمیکنههه 

اول برات ابلاغیه میاد رو خطط بعد یکماه ی ابلاغیه دیگه میاد که مثلا در تاریخ فلان به شورا حل اختلاف بیاین 

خب نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه فقط ازت سوال میپرسن که چرا فحش دادی و اینا... 

😶عججججب🤑

خداکنه

حس میکنم 11 سالته اومدی نی نی سایت !!! بیخیال بابا اینجا جای شما ها نیست عزیز برو مشقاتو بنویس

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود