2777
2789
عنوان

ممنون میشم نظر بدید تو دعوا ما کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 98 پست

شوهر تو با کارای دختر عمش انقدر عاشقته هیچ تغییری توش اتفاق نیافتاده اگر بهش گیر بدی ازت خسته میشه چشمش ممکنه بیفته دنبال کسای دیگه چون فکر میکنه از تو بهترن و با اونا خوشبخت میشه لطفا ناراحت نشو اینا که گفتم همشش راهکارواسه بهتر کردن زندگیته 

هیچکدومتون مقصر نیستید 

توعاشقی

چرا باید بروز بدی؟با بروز دادن میخوای چیو عوض کنی؟اصلا به فرض که قبلا باهم بودن الان که با شماست بزا ...

خودم پشیمون شدم از اینکه اسم دختر عمش آوردم 😭

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک چیز بگم ناراحت نشو.ولی به حرفم خوب فکر کن.اگه به این سبک رفتارت ادامه بدی وگیر الکی بهش بدی .شوهرت هرروز ازت دورتر میشه وعاقبت خوشی برای زندگیت نمی بینم.سعی کن با شوهرت مهریون باشی واینقدر گیر بهش ندی .

چه اعصاب فولادینی داره شوهرت!!! 

بنده خدا خدا بهش صبر بده 

من بودم یک دقیقه هم تحمل نمی‌کردم

خیلی خوبه قبل از ازدواج به بلوغ فکری برسید بعد فکر ازدواج کنید

الان که شوهرت خیانتی نکرده بی چاره

ولی مطمئئئنم بعدا حتما خواهد کرد یا جدا میشه یا خیانت بستگی داره به صبر و نجابتش

دیر نشده برای آگاهی بیشتر مشاوره بگیرید ، تو نت و مجله ها مقالاتی هست سرچ کنین بخونین که رفتار پخته تری داشته باشین به جای ناراحت شدن از کامنت ها که واقعا من خودم خواهرانه دارم بهت میگم دنبال حل مشکلتون باشین🩷🧡👌🏻

عزیزم رفتارتو با شوهرت عوض کنمیدونم عاشقشی برای همینم هست که اتقدر روش حساسی شوهرتو هرچیی باشه باز م ...

من خجالت میکشم با دختر عمش صحبت کنم اون جوری رفتار میکنه انگار مسخره ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم پشیمون شدم از اینکه اسم دختر عمش آوردم 😭

دیگه گذشت؛از الان به بعد رو با عشق و علاقه زندگی کن حیف زندگی نیست؛بزار کنارت آرامش داشته باشه ببین اون عشق و علاقه و آرامشی که تو میتونی بهش بدی و هیچ کس نمیتونه بهش بده خیالت راحت

من باهاش خوبم ینی الان با هم خوبیم ولی کافیه یه لحظه عصبی بشم دوباره یاد این کارش میوفتم کافیه با هم ...

میدونید چرا یاد کاراش میفتید موقع عصبانیت؟ چون نبخشیدید یا فراموش نکردید یا اینکه حرفشو باور نکردید 

هیچکاری بجز تحلیل دخترعمه نداری??درس نمیخونی??دانشگاه??

قبول نشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب دیگه حساس نشو یا بهش بگو من خوشم نمیاد با همه عکس میگیری؛دوست دارم از خانم هایی که محرمت نیستن فق ...

دقیقا کاش اینجوری گفته بودم متاسفانه بلد نیستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر تو با کارای دختر عمش انقدر عاشقته هیچ تغییری توش اتفاق نیافتاده اگر بهش گیر بدی ازت خسته میشه چ ...

آره حرفای و غر زدنای من از دوست داشتن بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه اعصاب فولادینی داره شوهرت!!! بنده خدا خدا بهش صبر بده من بودم یک دقیقه هم تحمل نمی‌کردمخیلی خوبه ...

بلد نیستم درست رفتار کنم برم مشاور درست میشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه گذشت؛از الان به بعد رو با عشق و علاقه زندگی کن حیف زندگی نیست؛بزار کنارت آرامش داشته باشه ببین ...

ممنون❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونید چرا یاد کاراش میفتید موقع عصبانیت؟ چون نبخشیدید یا فراموش نکردید یا اینکه حرفشو باور نکردید

آره سخته برام بخشیدنش

چون من تو خانواده ای بودم که این کارا برامون عادی نبود ولی شوهرم ارتباط ه اجتماعیش خیلی بالاست 

هر وقت بهم محبت کنه یا بخواد نزدیکم بشه بدتر عصری میشم در حدی ک دلم میخواد دوباره به رخش بکشم دست خودم نیست 

چکار کنم ببخشمش 

خیلی تلاش میکنه من بدونم چیزی بینشون نیست خودم نمیخوام باور کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلد نیستم درست رفتار کنم برم مشاور درست میشه؟

آره از مشاور کمک بگیر

کنترل خشم رو یاد بگیر

بدترین دعواها دعواهایی هست که طرف مقابلت یا خودت مقصر نیستی ولی به زووور میخوایید مقصر پیدا کنین انگار اکثر بحث های شما هم این مدلی هست

این دعواها تهش میشه حرفایی که دوباره و دوباره ایجاد دعوا میکنه و این چرخه تا پایان زندگی مشترکتون ادامه پیدا میکنه مثل همین فحشی که میگی بخاطره دختر عمه‌اش بهم داد و دیگه فکر نمیکنی قبلش چه بلوایی به پا شد که مجبور شد این حرف رو بزنه و این حرف تا آخر عمره زندگیتون قراره دعوا راه بندازه انگار!

حتما کمک بگیر انشالله که خدا هم کمکت میکنه❤️