2777
2789
عنوان

قابل توجه اونایی ک بعد ازدواج رنگ عوض میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 71 پست
اوکی تو مشکل نداری شوهرت امروز ک داری انتخاب میکنی بگه من دکترم بعد ازدواج بگه ن میرم بنایی؟؟؟ چرا م ...

اینو به اون خانمم گفتم اون شغله  این تفکر و عقیده ست 

باهم فرق دارن   اگه متوجه فرقش نیستین ریپلای نزنین.

( ماشاالله همه مثال هاتون هم مثل همه   معلومه درک کافی از زندگی ندارین   به همه جی به دیدگاه شغل و پول نگاه میکنین)

متاسفانه اصلا مشکل کوچیکی نیست...هر دو موردش چ باز و چ بسته کردن پوششدرکل اعتقادات خیلی خیلی مهمن

برای من کوچیکه واقعا مشکلات خیلیییی بزرگتری دارم به چشمم نیومد ولی تو این شرایط نیستم حقیقت،شاید واسه همین برام کوچیک به نظر اومد

بلندترین فریاد من سکوت من است...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب؟ این آدم دیگه حق انتخاب و زندگی نداره؟

امتخابشو باید قبل ازدواج میکرد 

یکی معیارهاشو تو ی ادمی میبینه انتخابش میکنه

نمیتونه اون ادم بعدا بگه من فلان 

هرجوری هسی قبل ازدواج بگو قبل ازدواج زندگی نمیکنه که بعد ازدواج یادش میوفته؟

... 🤍🦋
خانم اون شغله این تفکر و عقیده ست خیلی فرق دارهاگه متوجهش نیستید لطفا دیگه ریپلای نزنید

خانم ادمها با تفکر و عقیده با هم ازدواج میکنن مطمعنن برای خیلیها مهمه مثلا شوهرشون نماز خون باشه و بخاطرش خواستگاراشون رد کردن .شما حاظری با اخوند ازدواج کنی ؟شاید دوست نداشته باشی نمیشه که بیاد گولت بزنه وسط راه بفهمی اقا اخوند داره میشه عکس العملت چیه؟

پس وقتی ازدواج کنید ک ب ثبات برسید

آدمی که به ثبات برسه و هییییچ تغییری نکنه فرقی با مرده نداره. نمیگم آدما باید هر روز یه وری برن و هی عوض بشن. ولی به هر حال در طول زمان هر دو طرف یه تغییراتی میکنن. حالا یه وقتایی تغییرات در یه جهته و مشکلی پیش نمیاره. یه وقتایی هم در دو جهت مخالف میرن و از هم دور میشن

شاید طرف واقعا نظرش تغییر کنه ازدواج ادما ۲۰ ۳۰ ۴۰ سال طول میکشه یه عمره ادما با گذر زمان تجربه ...

نه دیگه نشد وقتی با یکی شوهر می‌کنه که یکی از معیاراش چادر بود اشتباه می‌کنه ازدواج می‌کنه باید از اول خود واقعیشو نشون میداد حداقل بعد مشکل نشه الکی بهونه نیارید اسی حرف راست و گفته!...

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
خب مشکلش این بود از دست همون خانواده فرار کرده و فکر‌کرده با ازدواج راحت میشه از تعصبات بیجا نمیدونس ...

خب باید قبل ازدواج بگه ب طرف ک پسره تصمیم بگیره 

مگه پدرش عوض شده ک پسر مردم عوض بشه؟

خب مشکلش این بود از دست همون خانواده فرار کرده و فکر‌کرده با ازدواج راحت میشه از تعصبات بیجا نمیدونس ...

چه ربطی داره ایشون داره میگه همه چیزو اول اشنایی بگید مثلا دختر چادریه بگه من شاید بعدا نخوام حجاب داشته باشم اونم بره فکراش بکنه

جمله ی اخر تو ازدواج جواب نمیده

گفتن خانواده شوهر نه خود شوهر 

بعدش اینکه یه سری ویژگی های اخلاقی یارو توی زندگی تغییر کنه معلومه صد در صد نباید اینطوری باشه

اما ادما میتونن با مذاهب و تفکرات متفاوت کنار هم قرار بگیرن

این موضوع پوششه و بیشتر هم بخاطر حرف دیگرانه  که این خیلی ازار دهندست  نه یه چیزی بین خودشون تو زندگیشون

نه دیگه نشد وقتی با یکی شوهر می‌کنه که یکی از معیاراش چادر بود اشتباه می‌کنه ازدواج می‌کنه باید از ا ...

همون دسگ اینا تکلیفشون با خودشون روشن نیس شوهر میکنن 😑

اره ولی دختر خالم کلا به اجبار خانواده و یه سری شرایط داشت مجبوری می پوشید ازدواج کرده حدودا دو سال ...

خوب این دیگه شوهرش اوکیه صورت مسیله اینجا اینه راضی نباشه!

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
برای من کوچیکه واقعا مشکلات خیلیییی بزرگتری دارم به چشمم نیومد ولی تو این شرایط نیستم حقیقت،شاید واس ...

خب من نمیگم مشکل شما کوچیکه 

فقط شاید شما هم مثل منی 

من اعتقادات و پوشش چندان برام مهم نیست 

اما تو زندگی مشترک و بخصوص برای آقایون خیلی مهمه

فرضا مردی ک دوست داره زنش آزاد بپوشه و میگه اون شیک تره ولی زنش حجاب داره مرد حس می‌کنه زنش تیپ خوبی ندارد چون نمیپسنده حالا بیا ب زن بگو آیا قبول می‌کنه ؟نه!و این اساس ی جنگ بزرگ تو زندگیه 

و برعکس 

برای زن هم همین صادقه 

دختری ک مذهبیه مهمه ک شوهرش با نامحرم دست نده و هربار ک‌شوهر این کار رو کنه دختر ناراحت میشه و با ی دست دادن استارت ی جنگ بزرگ خورده میشه