بازهم درباره همین قرص گین اپ هست، من خریدم یک، قوطی کوچیک مثل قوطی ماهی و داخلش یک فویل بزرگ هست که دثتا فویل کوچیک که توی هر کدوم 30 تا قرص سبز رنگ هست که بوی گیاهی مثل ادامس میدند روی قرص ها حک شده (GU) روی خود قرص حک شده، و اشتهامم رو باز کرده درحدی که دیگه بخدا غذار از کلوت میریزه و الان 10 روزی میشه استفاده میکنم ولی جز باز شدن اشتها صورتم یا شکمم اصلا هیچ جایی رو چاق نکرده و من از عطاری گرفتم اولش گفت دارم اصل نیستند قوطی بزرگ بودند گفت فردا بیا و منم همون فردا گرفتم،و مصرف کردم ولی فقط اشتهامو باز کرده و هنوز اثری نمیذاره! آیا باید مثلا دوره تکمیل بشه یکماه؟تا اثر گذاری داشته باشه؟ و اینم بگم دوستان مثلا میگید بارکد داره و میشه اسکن کنی خب مگه قلابی ها رو نمیشه اسکن کنی اونهاهم خب از بار کد اصلی کپی میگیرند! و ممنون میشم کسی جواب بده چه موقع اثر میذاره چون واقعا نیاز دارم چاق بشم هرجوری شده❤🙏🌹
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره