2777
2789
عنوان

قابل توجه اونایی ک بعد ازدواج رنگ عوض میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 71 پست
برای برادر شوهرم چند وقت قبل رفتیم خواستگاری دختر بهش گفته بود پوشش من الان خونه پدرم اجباریه و وقتی ...

دقیقا.  چون بعضیا توی روستا زندگی میکنن و  نمیشه لباس آزاد پوشید توی روستا. یکی ش زن داییم بود.‌اوایل چادری.  بعدش مانتو.  الانم مانتو شلوار یا شومیز شلوار. البته داییم با بی حجابی زیاد مخالفه.  در حد لاک و ژلیش و  این چیزا اره اشکالی نداره.  شال رو حتما میپوشیم ولی قد لباس بستگی داره 

قبول ندارم مرد یا زنی ک همسرشو انتخاب کرده طبق ملاک هایی انتخاب کرده تا زمانی ک تکلیفتون با خودتون ر ...

مسئله اینه که ادم از فردای خودش هم خبر نداره همونطور که ادمای غیرمذهبی امکان داره متحول شن و مذهبی بشن

مذهبیا هم میتونن تغییر عقیده بدن 

تو نمیتونی عقیده و تفکر سابق رو حفظ کنی چون ادم سابق نیستی باتجربه تر شدی زمان گذشته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره؟ وسیله نخریده که تا آخر عمر بخواد تضمین کنه! اون یارو آدمه و ممکنه هر زمان به هر دلیلی ...

تو فکر کن سوهرت بگه من خونه دارم ماشین دارم اخرین مدل بعد ازدواج بگه ن من فقط با هوندا و موتور میرم میام ماشین و خونه کنکله تو اوکی ای ؟؟؟ نههه فطعا ن چون اولش حرف دیگ زده 

حجابم همینه تو بر اساس چندتا معیار هپسرتو انتخاب کردی شاید اگ این معیار ها نداشتی اصلا با شما ازدواج نمیکرد

اینم یه جور خیانت و فریب در ازدواج هست ، وقتی طرفت مذهبیه و چادر و نماز و غیره براش مهمه ، اگه همسرش بذاره کنار این اسیب میبینه اذیت میشه چون ادم دین داریه و دین  ایه و حدیث از اثرات بی نمازی و ترک حجاب داره میخونه میدونه عذاب میکشه ، مثل اون حدیثی که میگه وقتی زنی که خودش رو بزک دوزک کرده از خونه بیرون میره برای بی غیرتی همسرش عذاب نوشته میشه ، نقل به مضمون

طبق دین همسر شریک این دنیا و اون دنیاست اگه طرفین عاشق هم باشن همدیگه رو بالا میکشن تو راه خدا ، وقتی کسی با این دید و معیار میره با کسی ازدواج میکنه و اون طرف نقش بازی میکنه و فریب میده و بعد ازدواج میشه یه ادم دیگه ، این زندگی دیگه اونی  نیست که معیار بوده آرزو بوده

هر چی هستین باید موقع ازدواج صادقانه بگین از اعتقادات ، سبک زندگی ، معاشرت ، بیماری ، هر چی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مثل اینکه معیار شما این باشه که شوهرتون مثلا بازاری باشه به این امید که شوهرتون بازاریه ازدواج کنید ...

خانم اون شغله  این تفکر و عقیده ست  خیلی فرق داره

اگه متوجهش نیستید لطفا دیگه ریپلای نزنید

مسئله اینه که ادم از فردای خودش هم خبر نداره همونطور که ادمای غیرمذهبی امکان داره متحول شن و مذهبی ب ...

اوکی تو مشکل نداری شوهرت امروز ک داری انتخاب میکنی بگه من دکترم بعد ازدواج بگه ن میرم بنایی؟؟؟ چرا مشکل داری چون بر اساس حرف اولش انتخابش کردی

خوب واقعا آدم ممکنه در طول زمان تغییر کنه. 

مشکل اینجاست که تو مساله پوشش بیشتر وقتها زن مجبوره کوتاه بیاد و مرد زورش می چربه

یعنی همه به زنه میگن چه اشکال داره به دل همسرت برو. ولی کسی به مرد نمیگه تو به خاطر همسرت کوتاه بیا

خانم اون شغله این تفکر و عقیده ست خیلی فرق دارهاگه متوجهش نیستید لطفا دیگه ریپلای نزنید

هیچ فرقی نداره تو قراره چهار روز دیگ کنار شوهرت راه بری شاید از نظر اون پوشش تو ابروریزی باشه مدام خجالت بکشه 

دقیقا. چون بعضیا توی روستا زندگی میکنن و نمیشه لباس آزاد پوشید توی روستا. یکی ش زن داییم بود.‌اوای ...

متوجهم،اینم پدرش اعتقادات سختی داشت و یکی از  دلایل شناختش،شناخت پدر شوهرم ازش بود 

بعد متوجه شدیم دختر کلا با پدر فرق داره منتها فعلا خونه پدر ب خاطر احترام ب پدر(چون نمیشد خلاف اعتقادات پدر باشه)رعایت می‌کنه وگرنه کاملا اعتقادات فرق داشت

خیلی بده ، وقتی کسی معیاری داره و طبق اون با یکی ازدواج کرده اون طرف نباید زیرش بزنه این خیلی ازارده ...

بله من جای اون آقا باشم دیگه به همسرم اعتماد نمیتونم بکنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
هیچ فرقی نداره تو قراره چهار روز دیگ کنار شوهرت راه بری شاید از نظر اون پوشش تو ابروریزی باشه مدام خ ...

بعضیا فقط پدر و مادر شون مذهبی ان. بچه هاشون نیستن. یکی ش داییم ها. ولی ما بی حجابی رو نمیپسندیم. در حد عرف جامعه.