2777
2789
عنوان

قابل توجه اونایی ک بعد ازدواج رنگ عوض میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 71 پست
هیچ فرقی نداره تو قراره چهار روز دیگ کنار شوهرت راه بری شاید از نظر اون پوشش تو ابروریزی باشه مدام خ ...

از جملات آبرور ریزی ( اهمیت زیاد به حرف مردم و اینکه یک پوشش عرف رو ابرو ریزی میدونین )  ابروتون هم مو تون بنده و اینطور تعریفش میکنید 

معلومه دیگه نباید جوابتون رو بدم

خب باید قبل ازدواج بگه ب طرف ک پسره تصمیم بگیره مگه پدرش عوض شده ک پسر مردم عوض بشه؟

نه ببین معمولا خانواده ها مذهبی دخترا رو تو سنین پایین شوهر میدن و شاید از روی نا اگاهی نگفته وگرنه اگه دختر سر زبون دار و زرنگی بود همون پدرش مجاب میکرد تو خونه پدری نپوشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم یه جور خیانت و فریب در ازدواج هست ، وقتی طرفت مذهبیه و چادر و نماز و غیره براش مهمه ، اگه همسرش ...

بشدت با این حرفاتون موافقم 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
خب من نمیگم مشکل شما کوچیکه فقط شاید شما هم مثل منی من اعتقادات و پوشش چندان برام مهم نیست اما تو زن ...

درست میگی منم به اعتقادات شوهرم کاری ندارم و واقعا برام مهم نیست شوهرم دست بده با خانمها یا نده و خیلی چیزای دیگه،اونم همینه کاری به من نداره 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
قرار نیس ادم همش یه تفکرو داشته باشه مادر منم بعد سی سال چادرو برداشت

ایشون صد در صد با میل خودش سر نکرده بود وگرنه اون که از ته انتخاب کنه تا روز مرگ همراهش هست چه چادر چه اعتقاد

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
از جملات آبرور ریزی ( اهمیت زیاد به حرف مردم و اینکه یک پوشش عرف رو ابرو ریزی میدونین ) ابروتون هم ...

برو بابا من دارم از زبان مردم جامعه میگم ک قابل درک باشه وگرنه من خودم بی حجابم اصلا

ایشون صد در صد با میل خودش سر نکرده بود وگرنه اون که از ته انتخاب کنه تا روز مرگ همراهش هست چه چادر ...

اصلنم ‌اینطور نیس ادمای سن بالای اطرافم همه برداشتن سختشون بود اونموقه که همه بی حجاب بودن مادر من چادری بود ضمن اینکه خانمی که یائسه میشه حجاب خیلی براش خیلی واجب نیس حرفیو‌بس تحقیق براساس ذهنیت نگید شماهم طرز فکرتو واسه خودتون نگه دار موفق باشید

ایشون صد در صد با میل خودش سر نکرده بود وگرنه اون که از ته انتخاب کنه تا روز مرگ همراهش هست چه چادر ...

اتفاقن مادر منم بعد چندین سال چادرو برداشت دیگه سختش بود تو خانوادشون ققط مادر من چادری بود خودش دوسداش چادر بذاره ولی دیگه سنش بالا رفته بود نمیتونس مادرشوهرم ۸۰سالشه هموز چاذریه چون سرش میذاره میره مهمونی میاد ولی مادرم هنوز تو ۶۲سالکی شاغله همش بیرون