2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 5769 بازدید | 310 پست
دقیییییقا مثل یه کاربر دیگه که من میشناسم

توی دنیای واقعی هم باید ترسید متاسفانه 

فقط مجازی نه 

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط موندم یکچیزیاسم قوی بودنشون و موفقیت هاشون رو میزارن نیمه مردانهاسم گشتن تو سایت زنونه و احساسات ...

(به انگلیسی: Anima and Animus)، در مکتب روانشناسی تحلیلی کارل گوستاو یونگ به بخش ناهشیار یا  درونیِ راستینِ هر فرد گفته می‌شود که در مقابل  یا نمود برونی شخصیت قرار می‌گیرد.  در ضمیر ناهشیار مرد به صورت یکی شخصیت درونی زنانه جلوه‌ گر می‌شود و در ضمیر ناهشیار زن به صورت یکی شخصیت درونی مردانه پدیدار می‌شود

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

نهاستارتر کلا از دار دنیا دو سانتی متر جنم دارهانقدر گیر سایت مسائل زنان و بارداریه ده ها کاربری بای ...

خدا بزنه کمر دروعگو. عصبانیم کردی.

اگر محیط واقعی بود، کار شما اسمش افترا بود و مجازات قانونی داشت. 

خوبه بگم یکی از دلایلی هم که یادم رفت بگم، این بود که یاد بگیرم احساساتم رو به پای کدوم دختر بریزم؟ در دهن من دخترا پاک و معصومن، ولیاین یه خوش بینی نادرست هست. من می خوام واقع بین بشم، نه خوش بین، نه بدبین

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

اینکه میگی درسته ولی اگه مردا تو سایت باشن بنظرت زنها میان این چیزهارو بگن؟

دقیقااااا تا یه تاپیک از مشکلمون میزنیم میگن سریع پاک کن یا گزارش میزنن که این مناسب این سایت نیست

این سایت طبیعتا باید محتوای سوالات زنونه باشه ولی اینجا هم باید دهنمونو ببندیم

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

اثبات نمیشه همچین چیزیاثباتم بشه، تو هم یکی مثل اوناسم اونو گذاشتیم سنبل خانشما رو صدا میکنیم شکر خا ...

مشکلی نیس.

اتفاقا به من کمک می کنید.

میدونید چرا؟

در ذهن من خانم ها معصوم و فداکار و محترم هستن. با توهین ، فقط بذر بی اعتمادی میکارین. سرمایه اجتماعی مملکت پایین میاد.

امیدوارم اینقدر تشخیص پیدا کنم که بتونم همه رو به یه چشم نبینم و مثل شما همه آدما رو تو یه قالب نریزم.

ضمنا طاهرا کسی که الان دو تا آیدی داره شمایین.

الهام و گلبرگ مغرور.

دقیقااااا تا یه تاپیک از مشکلمون میزنیم میگن سریع پاک کن یا گزارش میزنن که این مناسب این سایت نیستای ...

نه واسه چی دهنمونو ببندیم اقایونی که اینجان بُعد زنانشون چربیده به بُعد مردانشون پس اینام از جنس خودمونن راحت باش 😂

نه واسه چی دهنمونو ببندیم اقایونی که اینجان بُعد زنانشون چربیده به بُعد مردانشون پس اینام از جنس خود ...

کاش بعضی کاربرای خانوم هم میفهمیدن

سریع هر چی میشه واااای زشته وااااای عیبه

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

که چی اینا رو نوشتی. مردا زشت میکنی .. من چندسال اینجام خودشون درخواست میدن من رد میکنم ..دوتا حرف ...

سلام دوست عزیز!

اخه هیچ جوره حضورمون توجیه نمیشه. همه رو تو یه قالب میریزن. یا بعصیاشون انتقام مردهای دیگه رو از امثال من میخوان بگیرن.

میخواستم از همون ابتدا تاپیک رو ببندم و جنبه اطلاع رسانی داشته باشه، اما گفتم بازخورد بگیرم تا تفکر بانوانمون رو بدونم، 

یه عده شون:

صادقانه برخورد کنی، میگن مرد نیست،

بی توجه باشی ، همین آه و ناله هایی میکنن که توی تاپیک ها هست و بی درک و شعور و بی احساس میدونن.

از یه طرف از فمنیسم حرف میزنن، از طرف دیگه از تفکرات حموم زنونه، و اینکه حصور اقایون ممنوع و سبزی پاک کردن.

خود سایت با حضور اقایون مشکل نداره و اطلاع داده که اینجا مرد هست.

اگه من لباس زنانه پوشیدم و ارایش کردم و اومدم بین خانما، بگو بیمار جنسی و هر چی دوس داری،

اگه با اسم خانم اومدم و کشفم کردین، هر چی دوس داری بگو.

کاش بعضی کاربرای خانوم هم میفهمیدنسریع هر چی میشه واااای زشته وااااای عیبه

خجالتو باید امثال استارتر اقا بکشن که انقد وقیحن و خودشون محق میدونن که به توجیح مطالعه و فضولی یا هزار فکر دیگه یه محیط زنانه رو برای زن ها ناامن میکنن بعد پرو تاپیک هم میزنه کاش میشد یطوری میتونست یه شکمم بزاد تا قشنگ زنارو بفهمه  

دقیقااااا تا یه تاپیک از مشکلمون میزنیم میگن سریع پاک کن یا گزارش میزنن که این مناسب این سایت نیستای ...

انشالله در اینده سایت خصوصی تری شکل بگیره، 

ضمنا اینجا بحث تبلیغات هم هست و حضور کاربران بیشتر به نفعشونه. 

تازه همون سایت هم خانما گوشیشون رو به آقایون هم نشون میدن. 

تو عصر ارتباطات فکر نکنم همچین محیطی دیگه باشه.