2777
2789

سلام بچها ان شاءالله با توکل به خدا حالتون عالی باشه🩷✨

بچها من شبا که میخابم 

وقتی صبح پامیشم وسط تو کتفم یعنی پست ستون فقراتم درد میگیرهه و واقعااا نمیدونم چرا اینطوریه خیلی عادی و نرمالم میخابم رو زمین با یه تشک

لطفا اگه تجربه ای دارید یا اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید خداخیرتون بده🩷🩷

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بالشتونو عوض کنید یکی دو شب اگه بهتر نشدید برید دکتر گاهی ممکنه ارتفاع بالش باعث فشار به کمر و فقرات بشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

شاید مدل خوابیدنت بده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من رو تخت بخوابم خوب میشم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
نه والا نه زیاد ضخیم نه زیاد نازک بقیه ی خانواده ام رو این نوع تشکا میخوابن ولی اینجوری نمیشن🥲

توش پشم شیشه هست یا با پشم گوسفند پر شده. 

همه که کمر درد نمیگیرن مثلا تو خونه ما فقط مامانم رو تشک نازک میخوابه چون یکم ضخیم باشه کمرش درد میگیره

توام مث منی قشنگم؟ من میخوابم پا میشم درد دارم بعد نیم ساعت خداروشکر خوب میشه

آره من بعد خواب درد دارم بلند میشم میرم سراغ کارهام خوب میشم دیگه

البته من تازگی سزارین کردم بعد اون این طور شدم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
آره من بعد خواب درد دارم بلند میشم میرم سراغ کارهام خوب میشم دیگهالبته من تازگی سزارین کردم بعد اون ...

ان شاءالله با توکل به خدا خداجونمون حالت بهتر بشه قشنگم

نه من مجردم 

یکم انحراف ستون فقرات دارم که خداروشکر زیاد نیست

میخوابم پامیشم درد دارم تا یه نیم ساعت بعدش خداروشکر خوب میشم

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻