2777
2789
عنوان

عرق زنیان

74 بازدید | 4 پست

من میکروب معده دارم ۱۴ روز انتی بیوتیک خوردم بعد برای دوماه قرص اوزنیوم ۴۰ دارم یسر طب سنتی رفتم شنیدم از گروه پزشکی که شما هستید زنیان هم برای هضم خوبه میخواستم ببینم من الان صبحونه خوردم دوساعت از قرص ناشتام گذشته میتونم عرق زنیان بخورم ؟

فقط یدونه صبحا قرص دارم در طول روز اصلا قرصی ندارم میخواستم برای هضم ناهار اینا عرق زنیان بخورم تداخلی باهم دارن حتا با چند ساعت فاصله ؟

عرقش رو بیخیال شو شما به محض اینکه صبحانه ناهار شام خوردی بعدش یه قاشق زنیان رو با اب بخور ربطی  هم به قرصات ندارن 

زنیان گیاهیه 

البته ما داخل زنیان چیزهای دیگه هم میریزیم مثل پودر آویشن ،نعنا،پونه،زیره،رازیانه،فلفل سیاه و ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بدوم خوردن حتی یه قرص با عرق زنیان اسید معده رو درمان کردم عالیه دوقاشق بعد هر وعده غذایی داخل یه ...

من تموم کردم اخه قرصا رو بعدشم‌من خیلی دیر متوجه میکروب شدم سخت بود طول قرصام به خاطر این میخواستم ببینم با دوساعت فاصله هم ممکنه ضرر کنن

عرقش رو بیخیال شو شما به محض اینکه صبحانه ناهار شام خوردی بعدش یه قاشق زنیان رو با اب بخور ربطی هم ...

متاسفانه خودشو ندارم ولی عرقشو از جای معتبر خریدم میخواستم ببینم نکنه تداخل کنن چون فقط صبح قرص میخورم دیگه بعدش قرصی ندارم اخه میگن شیمیایی  گیاهی باهم نمیسازه