2777
2789
عنوان

دانشگاه یا کار

75 بازدید | 15 پست

انتخاب شما کدومه 

اینم بگم تمکین مالی ندارم دانشگاهم برم میخام غیر انتقاعی برم هر ترمش ۳تومن ایناس 

۲۰سالمه 

بخاطر همین تمکین مالی نداشتن نرفتم دانشگاه ولی میترسم یه جایی پشیمون بشم 

اینم بگم بابام در قید حیات هستن و مشکل مالی ندارن ولی خب …😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب داری میگی تمکن مالی نداری واسه دانشگاه پس یعنی خودت این گزینه رو حذف کردی

عریزم راستیییی دختره بله داد برا داداشت؟؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

جفتش رو کنار هم داشته باش کلاس خصوصی بگیر که مطابق درسات کلاس بزار برای بچه ها که از درستم عقب نیفتی

تمکین مالی ندارم پدرم اصلا جیب خرجی نمیده 🥲 تا الانم کار میکردم ولی بیگاری ازم کشیدن حقوق کم بدون بیمه 

جفتش رو کنار هم داشته باش کلاس خصوصی بگیر که مطابق درسات کلاس بزار برای بچه ها که از درستم عقب نیفتی

الان مثلا دندونام خرابه باید ارتودنسی کنم چند میلیون میخان ولی بابام با اینکه پولداره ولی میگه من نمیتونم بدم🥲

تمکین مالی ندارم پدرم اصلا جیب خرجی نمیده 🥲 تا الانم کار میکردم ولی بیگاری ازم کشیدن حقوق کم بدون ب ...

یکم تحمل کن این روزا میگذره 

سه تومن رو راحت تو یه ماه میتونی بدست بیاری با تدریس خصوصی ، ولی لطفا درست رو بخون 

سرکار مدرک میخان یا پارتیمن همین الانشم ۴ترم از دوستام عقب افتادم

پس بخون واسه دولتی قبول شدن

البته یه سری دولتی ها با معدل هم پذیرش دارن

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

یکم تحمل کن این روزا میگذره سه تومن رو راحت تو یه ماه میتونی بدست بیاری با تدریس خصوصی ، ولی لطفا در ...

خودمممم خیللییییی به درس علاقه دارم همیشه شاگرد دوم کلاس بودم تا همین سال دوازدهم هم شاگرد دوم بودم معدلم همیشه بالای ۱۸بود همیشه ۲۰میگرفتم 🥲 

دانشگاه قبول شدم ۲ساعت از شهرمون فاصله بود بابام نزاشت برم