2777
2789
عنوان

من چند روز نبودم خونه نبودم شوهرم ماشین ظرفشویی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 68 پست
پس دست دو نیست عزیزم فیک هم نیس فقط چون کارتونش خراب شده سرهمین ارزون تر میدنش ک ب نظرم خریدش خیلی خ ...

فدات شم .خیلی حالم بده. هم بخاطر این و هم اینکه تو ذوقش زدم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
از کجا میدونین. باور میکنین قلبم درد میکنه

عجب زن غرغروی عوض تشکرته من بجاش بودم دیگه واست ی شکلاتم نمیخریدم

خب خانم خوب نگاه ماشین بکنی معلومه استفاده شده یانشده بعدش مارک معروف بوش بنظرت دست ودو میفروشن!

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما اول به اعصابت مسلط باش، دعوا دیگه برا چی، حالا اصلا تقلبی هم باشه فدای سرش، طرز برخوردتون برای کسی که قصد خوشحال کردنتون داشت خیلی بد بود، من بودم تا عمر داشتم چیزی نمیخریدم برات 😂😂 

و اینکه کارتن نداشتنش الان دلیل تقلبی بودنش نیست، چکش کنید اگه خودتونم بلد نیستید شخصی که زنگ میزنید برای نصب بیاد بگید چک کنه 

بله بدون کارتن هم هستیه سری از لوازم تو حمل و نقل از کارخانه به فروشگاه کارتنش از بین میرهیه سری از ...

نه زیر قیمت نیست. ببینید یونولیت دارو کاملا بسته بندی داره فقط کارتون نداره

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
اخه بدم میاد جنس بدون کارتن. فکر میکنم الکیه

کارتن میخوای چیکار؟!!!

کارتن هم داشت خودت مینداختیش دور

احتمالا جنس ویترین بوده و کارتنش گم شده ولی گارانتی داره . استفاده کن 

مبارکه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
از رو درش ،قسمتی درش و نگاه کنی برجسته نوشته شده ،و همچنین اون سبدا

این نشونه اصل بودن هست؟ میدونم بوش ترکیه هست ولی همونم ممکنه فیک باشه؟

کارتن میخوای چیکار؟!!!کارتن هم داشت خودت مینداختیش دوراحتمالا جنس ویترین بوده و کارتنش گم شده ولی گا ...

مرسی خوش قلب. بخدا جوری تو ذوقش زدم ضدحال خورد. میخواست سورپرایزم کنه ولی من سورپرایزش کردم

استارتر مبارک باشه چن نفرست؟؟

فدات شم. قیمتش؟ با نصب و قرص و این چیزا کلا دراومده چهل و دو تومن

مرسی خوش قلب. بخدا جوری تو ذوقش زدم ضدحال خورد. میخواست سورپرایزم کنه ولی من سورپرایزش کردم

فدات

عذرخواهی کن و تشکر

هیچ وقت تو ذوقش نزن چون قلبش میشکنه و دیگه واست کادو نمیخره 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ