2777
2789
عنوان

من چند روز نبودم خونه نبودم شوهرم ماشین ظرفشویی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوش ترک دیگه تقلب نداره. بنده خدا نگفته آلمانه بعد ببینی ترکه که. اگه از نمایندگی خریده خب حتما کارت ...

اخه مثلا میگن مال المانه ولی خب ما که میدونیم ترک هست.

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
اره طفلکو دعواش کردم. ضدحال خورد. البته از نمایندگی رسمی بوش خریده. من ندیدم وسیله به این بزرگی بدون ...

اینهمه وسیله با کارتنای بزرگ میخریم ب دردم نمیخورن

امیدوارم خوب باشه برات

نه زیر قیمت نیست. ببینید یونولیت دارو کاملا بسته بندی داره فقط کارتون نداره

حالا زیر قیمت نبوده

ولی خیلی پیش میاد کارتن نداشته باشه

ولا تو یه فروشگاهی ما رفتیم لوازم بخریم بعد دیدن کلی وسیله خودشون راهنمایی کردن به یه سالن دیگه که همونطور که بالا گفتم وسایل برقی شون کارتن نداشت یا تو حمل و نقل یه خط جمعی یا یه فرو رفتگی داشت که اصلا دیده نمیشد بین ۵ تا ۱۵ میلیون زیر قیمت بود

مثلا یخچال بود سالم سالم ولی کارتن نداشت ۵ میلیون از قیمت اصلی کمتر میدادن

الان دقیقا از کجا میان برای نصب

از نمایندگیش اومدن‌ نصاب داشتن.  من خونه نبودم چند روزو خواهرمم بوده .ولی خب موندم چرا باید تنها نمایندگی بوش جنس بدون کارتن بده

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

مکانیزم ماشین ظرفشویی ها همه یکیه اسی

هیچچچچ فرقی ندارن 

ایرانی خارجی نداره

فقط مهم اینه از چه شوینده ای و چه قرص و جرمگیری استفاده کنی

از خوبی پشیمونش نکن

کاش شوهر من همچین حرکتی می‌زد دورش می‌گشتم

این اکانتم فقط برای آروم شدن ذهنمه💔🌱

منم بدم میاد شوهرم بدون هماهنگی من بره اینجور وسایلو بخره حالتو درک میکنم البته اینو بدون احتمال 90د ...

بخدا دقیق حرف دلمو زدی بهش میگم ادم این وسایلو نباید بدون هماهنگی بخره. اخه اقایون ریزبین نیستن هرچی طرف بگه باور میکنن. من خودم خیلی تحقیق میکنم واسه وسایل بزرگ

کسیک نون کس دیگه ای ببره خدا نونشو آجر میکن

یعنی چی؟

گناه شوهرت بدبخت بیچاره خاله من هم ماشین ظرفشویی خرید کارتن نداشت هم یخچال تو بابری کارتنش پاره شده بود 

بعدشم تو که پولش ندادی اینجوری ذوقش کور کردی برات هدیه خریده 

اونایی هستی که نباید برات چیزی بخرن

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40