2777
2789
عنوان

برادرم ماشینم رو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ماشینتو باید بدی داداشت؟خودش بره برای خودش بخره با پولی ک با زحمت خووش به دست اورده اینجوری قدر ...

چه خبر تونه! چه خبررررتونه

مگه برای همیشه میخواد

بعدم برادره ها

از گوشت و خون و پوست هم

آدم به برادرش لطف نکنه پس به کی محبت کنه؟! 

چه خبر تونه! چه خبررررتونهمگه برای همیشه میخوادبعدم برادره هااز گوشت و خون و پوست همآدم به برادرش لط ...

😐😐😐

این کامنتم برای قبل این بود ک اسی بگه برای دو روز میخوادش

نیازی به این همه واکنش نیستا 😶

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
دو روز من مشکلی ندارم

اسی ما مشکلی داشتیم مجبور شدیم ماشین رو فروختیم

خواهر برادرای همسرم هر کدوم دو سه تا ماشین حسابی دارن

حقیقتا یکی شون تعارف نکرد کاری دارین بیاین یکی از ماشینا رو ببرین

واقعا مادیات مهم تر از خواهر و برادریه

لطف و محبت برمیگرده مطمئن باش

به همسرت هم با مهربانی و زبون نرم حالی که مال خودمه به توچه😂

حتی اگر برای مدت بیشتری هم می‌خواست لطف به خواهر و برادر باید کرد

گلم اگه شما راضی میشدی ک شوهرت ماشینشو بده برادر شوهرت برای همیشه 

اسی هم اینکارو می کنه 

و اینکه ادم لطفی ک می کنه باید در توانش باشه ن اینکه از خانواده ای ک ساختی بزنی برای خواهر یا برادرت 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

تو این سایت یه چیزایی میبینم که شاخام میزنه بیرون😳😳

برای زنم کارهایی کردم که شوهر دختر شاه پریون هم براش نکرده بود، اجازه‌ی دادن ماشین به برادر که اصلا دربرابرشون هیچه

آخر سر هم خیانت کرد😢

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
اسی ما مشکلی داشتیم مجبور شدیم ماشین رو فروختیمخواهر برادرای همسرم هر کدوم دو سه تا ماشین حسابی دارن ...

با مهربونی بگه بتوچه 😂😂😂

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است