2777
2789
عنوان

برادرم ماشینم رو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم اگه شما راضی میشدی ک شوهرت ماشینشو بده برادر شوهرت برای همیشه اسی هم اینکارو می کنه و اینکه ادم ...

مطمئن باش هیچ کسی تو این دوره و زمونه توقع نداره مال کسی رو برای همیشه بگیره

ولی اینکه به فامیل و خواهر و برادر لطفی کنی قطعا چندین برابر برکتش برمیگرده به زندگی خود آدم

کاش یکم از حفاظ خودم و بچه هام و زندگی خودم بیرون می کشیدیم

نه بابا بنده خدای ک من میشناسم ی عدد آدم حسود و عقده ای هست

خب پس بهش بده ، بگو داداشی لطفاً خیلی مراقبت کن ، لطفاً پشت ماشین من در شرایط مستی نشین ، بگو داداشی سلامتیت خیلی برام مهمه ؛ 

مطمئن باش هیچ کسی تو این دوره و زمونه توقع نداره مال کسی رو برای همیشه بگیرهولی اینکه به فامیل و خوا ...

گل جان  کامنت بالاییت رو خوندم فهمیدم چون ماشین ندارید تو فشارید و طبیعیه دوست دارید ک خواهر و برادرتون به دادتون برسن 

ولی تو این دوره و زمونه و به خاطر فشار اقتصادی از کسی توقع نداشته باشید فردا ممکنه ماشین دست شما باشه ی تصادفی خدای نکرده بشه و ماشین طرف نابود شه و یا خسارت زیادی وارد بشه ک خودتون هم نتونید بدید اونموقع چی میشه فقط دلخوری پیش میاد 

یکی دو روز چیزی نیست ک ماشینتو قرض بدی ولی بیشتر از اون نه 

و اینکا امیدوارم زودی بتونید دوباره ماشین بخرید

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
گل جان کامنت بالاییت رو خوندم فهمیدم چون ماشین ندارید تو فشارید و طبیعیه دوست دارید ک خواهر و برادر ...

عزیزم ما به زودی ماشین می‌خریم ان شالله

منظورم اینه به داد فامیل باید رسید

مال عزیزتر از خواهر و برادر نیست