2777
2789

دوروزه دارم تحمل میکنم دیشب ازسردرد وچشم درد نخابیدم سینم خس خس میکنه تمام سرم وسینم حس میکنم پره خلطه چه غلطی بکنم من الان زودتر بهتر شم؟؟خیلی تهوع دارم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب جوش بخور با ی قاشق مربا خوری عسلو ی مقدار آبلیموعسل زیاد نریزروزی چند بار ابجوش بخور

عسل نداریم قربونت برم آبلیمو تنهاخوبه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من تو بارداری سرما خورده بودم دکترم برام دیفین هیدرامین با آموکسی سیلین داد خوب شدم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

فقط سوپ و آب میوه طبیعی بخورچاره ای نداری سوپ آش آبگوشت

انتی بیوتیک بهم داده خیلی عفونت کرده گلوم

من تو بارداری سرما خورده بودم دکترم برام دیفین هیدرامین با آموکسی سیلین داد خوب شدم

به منم همین دوتارو داده بنظرم بااستامینوفن کدیین

انار رو بزار رو شعله کم بپزه بعد بخورش خلط سینتو خوب میکنه

جدی انار باپوستش؟۶۷۳۶

خدا انشاالله کمکتون کنه من آبله گرفتم دور از جونت مردم وزنده شدم الانم زخمام بدجوره بد😔😔😔😖😖😖

ای وای 

بقول این دوستمون آبلیمو با عسل عالیع حتما بخور

ممنکن عزیزم دکتر بهم استامینوفن کدیین هم داده بد نیس؟

ممنکن عزیزم دکتر بهم استامینوفن کدیین هم داده بد نیس؟

کدیین نباید اصلا بخوری 

استامینوفن ساده بخور 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

به منم همین دوتارو داده بنظرم بااستامینوفن کدیین

خوبه دیگه همونارو بخوری خوب میشی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍