2777
2789
عنوان

باردارم وسرماخوردم تب داشتم الان ازدکتر برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 59 پست
میدونم نظرش فرق نکرده ک بجز دکتر مغز واعصاب هیچ دکتری دخالت نمیکنه تاین قضیه چون تشنج مسئله ای نیس ب ...

خب پس اگه همه گفتن اوکیه که اوکیه نگرانش نباش ولی فعلا آنتی بیوتیک مصرف نکن یه مشورتی بکن با دکتر زنان بعد بخور 

نمیدونم بخدا عزیزم منم هنوز دانشجوعم از عوارض قرصا خیلی سردرنمیارم ولی کاش همکار پزشکمون حتی برای هم ...

🥲

نظرت راجب کاربامازپین چیه توبارداری چراانقدر گوگل ازعوارضش گفته ولی دکتر زنان ومغز واصابم که میرم جاشون میگن بی عوارضه؟🫠

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس اگه همه گفتن اوکیه که اوکیه نگرانش نباش ولی فعلا آنتی بیوتیک مصرف نکن یه مشورتی بکن با دکتر زن ...

تب کردم  بخدا نخورم بنظرم خطرناکتره حالا ی زنگ میزنم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

🥲نظرت راجب کاربامازپین چیه توبارداری چراانقدر گوگل ازعوارضش گفته ولی دکتر زنان ومغز واصابم که میرم ...

میدونی چیزی که من خوندم درباره ی کاربامازپین اینه ریکسش بیماری های مادرزادی  رو میبره بالا ولی احتمالش خیلییییی خیلیییی کمه که چیزی بشه 

و اینکه تحت هیچ شرایطی قرصتو قطع نکنی

میدونی چیزی که من خوندم درباره ی کاربامازپین اینه ریکسش بیماری های مادرزادی رو میبره بالا ولی احتما ...

خداروشکر که ریسکش پایینه ممنون گلم تحقیق کردی 

و اینکه آموکسی سیلین بلامانع هست میتونی مصرف کنی

ممنون گلم الان نگاه کردم همین آموکسی سیلینه .فقط استامینوفن کدیین داده بهم بجای ساده مشکلی نیس؟

چ خطری داره؟منکه روزی ۶۰۰ دوز کاربامازپین قرص تشنج میخورم اینکه دیگه دربرابراون چیزی نیس چون تب خطرن ...

دکتر خیلی چیزا رو میگه بی ضرره

خواهر زنداداشمم چون فامیله بهمون میگه این چیزا رو

وگرنه دکترا خیلی وقته دلشون برای مردم نمیسوزه 

باشه میپرسم میگم بهت

دکتر خیلی چیزا رو میگه بی ضررهخواهر زنداداشمم چون فامیله بهمون میگه این چیزا رووگرنه دکترا خیلی وقته ...

🥲

کدیین واسه چیه ممکنه بخاطر اینکه تب دارم داده؟هم تب دارم هم سینم خلط داره هم سردرد شدید سفیکسیمم دا ...

خوب اون داروی ضد تشنج رو باید مصرف کنی اما کدئین رو میتونی با ساده جابجا کنی و اگه درد رو قطع نکرد با استراحت وخواب تحملش کنی نه اینکه اون هم اضافه کنی سفکسیم مشکلی نداره منم مصرف کردم با دیفن ساده واسه بقیه اش تحمل کن چون یک زندگی در تو داره شکل میگیره که یک عمر اعضای بدن سالم نیاز داره پس وظیفه ما خیلی سنگینه 

خوب اون داروی ضد تشنج رو باید مصرف کنی اما کدئین رو میتونی با ساده جابجا کنی و اگه درد رو قطع نکرد ب ...

ممنون گلم باشه چون دکتر برام نوشت کدیین رو من فکر کردم مجازه لابد چون تب داشتم نوشته .الان میرم ی استامینوفن ساده میخرم