2777
2789
عنوان

باردارم وسرماخوردم تب داشتم الان ازدکتر برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 59 پست
ممنون گلم دوروزه از سردرد خاب ندارم تب کردم رفتم دکتر امروز سفیکسیم و استامینوفن کدیین داده گلوم خس ...

اگه دکتر داده استفاده کن عزیزم حتما بی ضرر هست انشاالله زودتر خوب میشی من خودم معلمم خیلی استرس دارم که از بچه ها مریض نشم 

او قند روزهای تلخ من است 
بخور پیاز دادم پیاز توسوپ دیگ؟

پیاز فقط پخته .ببین سرکه گلاب پیاز اینا محرکه خلط را بیشتر می‌کنه .ی سرم نمکی ساده بگیر با لوله ایناش .قشنگ سرت را بده عقب از ی سوراخ بینی بده بالا سینوسات را شستشو بده تمیز کن .چند ساعت ی بار انجام بده دکتر واسه بچه ام اینجوری گفت خودمم انجام دادم خوب بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زودی خوب بشی انشالله .منم هفته ۳۵ ام چند روزه سرما خوردم دماغم که عملا نابود شده دیشبم از سوزش گلو خ ...

من هفته ۶ ام  هفته های اول مهممتره یا هفته های اخر ازنظر داروهامیگم... میگم شاید برای همینکه هنوز اولشه بهم سفیکسیم وکدیین داده هم تب دارم هم سردرد. دارو کاربامازپینم میخورم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

زودی خوب بشی انشالله .منم هفته ۳۵ ام چند روزه سرما خوردم دماغم که عملا نابود شده دیشبم از سوزش گلو خ ...

وای وای 

ممنون عزیزدل

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عزیزم بخور پیاز بگیر پیاز و حلقه کن داخل ابب بزار جوش بیاد حدود10 مین برو بخور کن جلوش بعدم بزار خون ...

هنوز هفته ۶ ام هیچ دکتری نرفتم 

ممنون گلم روزی چند بار بنظرت خوبه بخور 

چون همین صبح بخور پیاز دادم 🫠

قرص کاربامازپین میخورم خیلی نگرانم ولی دکترا میگن مشکلی نیس

اگه دکتر داده استفاده کن عزیزم حتما بی ضرر هست انشاالله زودتر خوب میشی من خودم معلمم خیلی استرس دارم ...

دکر عمومی بود ممنون گل

پیاز فقط پخته .ببین سرکه گلاب پیاز اینا محرکه خلط را بیشتر می‌کنه .ی سرم نمکی ساده بگیر با لوله اینا ...

ممنون عزیزم باشه 

نمی‌دونم از دکتر بپرسی بهتره

هنوز دکتر زنان نرفتم 

هفته ۸ باید برم سونو قلب درسته

هنوز هفته ۶ ام هیچ دکتری نرفتم ممنون گلم روزی چند بار بنظرت خوبه بخور چون همین صبح بخور پیاز دادم 🫠 ...

عزیزم این و گوگل گفته

داده‌ها نشان می‌دهد مصرف کاربامازپین در دوران بارداری خطر بروز ناهنجاری‌های مادرزادی مانند اسپاینا بیفیدا(نخاع شکاف دار) را به دنبال دارد. اثر کاربامازپین بر جنین معنی‌دار بوده و شامل نقایص مغزی، نارسایی قلبی عروقی و ناهنجاری سیستم‌های مختلف بدن می‌شود.

عزیزم این و گوگل گفته داده‌ها نشان می‌دهد مصرف کاربامازپین در دوران بارداری خطر بروز ناهنجاری‌های ما ...

خب منم ایناروخوندم ولی قبل اقدام ب بارداری هم رفتم پیش زنان هم دکتر اعصابم گفتن ضرر نداره اقدام کن

خب منم ایناروخوندم ولی قبل اقدام ب بارداری هم رفتم پیش زنان هم دکتر اعصابم گفتن ضرر نداره اقدام کن

به نظرم کار از محکم کاری عیب نمیکنه من اگر خودم بودم همین امروز وقت میگرفتم هریچیچیچ قرص مصرف میکردمم با خودم می‌بردم میرفتم متخصص زنان

میدونی بحث سر زندگیه یه نفر دیگش بری دلت محکم میشه

به نظرم کار از محکم کاری عیب نمیکنه من اگر خودم بودم همین امروز وقت میگرفتم هریچیچیچ قرص مصرف میکردم ...

خب قبل اقدامم رفتم گفت برواقدام کن این کاربامازپینم هیچ عوارضی نداره برات

به نظرم کار از محکم کاری عیب نمیکنه من اگر خودم بودم همین امروز وقت میگرفتم هریچیچیچ قرص مصرف میکردم ...

میدونم نظرش فرق نکرده ک 

بجز دکتر مغز واعصاب هیچ دکتری دخالت نمیکنه تاین قضیه چون تشنج مسئله ای نیس بقیه دکتراام بدونن

خب قبل اقدامم رفتم گفت برواقدام کن این کاربامازپینم هیچ عوارضی نداره برات

نمیدونم بخدا عزیزم منم هنوز دانشجوعم از عوارض قرصا خیلی سردرنمیارم ولی کاش همکار پزشکمون حتی برای همون آنتی بیوتیک ها هم که، شده ارجاع میداد شمارو دکتر زنان