2777
2789
عنوان

کیا فکر میکنند اگه خوشگل بودن قضیه فرق می‌کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 45 پست
منم دوست دارم عمل زیبایی کنم شاید انجامش بدم میدونم انجام بدم خوشگل میشم ولی اگه از اول خوشگل بودم ن ...

اگه سنت کمه حتما برو اصلا شک نکن ، حتی وام هم بگیری ارزش دارع

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تا صبح هم بشینی بخوای ثابت کنی خوشگلی مهم نیست تو کتم نمیره لابد یا خودت خوشگل نیستی یا اینکه ...

عزیزم تو‌نظر خواستی منم نظرمو گفتم 

برام مهم نیس تو  درباره ی من چی فکر کنی 

من فقط خواستم کمکت کنم

از روزی که برای خودم ارزش قائل شدم و روی خودم کار کردم نه تنها از دید خودم بلکه از دید همه چندین برابر زیبا تر شدم 

(خود به خود چاق تر شدم پوستم خیلی شفاف تر و سفید تر شد و...)که اگه  قبلا تو ذهنم بوذ فلانی چقدر خوشگله  بعدا میومدن بهم میگفتن وایی تو چقدر از فلانی هم خوشگل تری 

این چیزایی که گفتم چیزیه که تو زندگی بهش رسیدم و باور دارم 

امیدوارم یک روز بهشون برسی 

دماغم عمل کنم خوشگل میشم همین فقط

خدایا
الان حقته اینجا باشی ی دونه بزنم اروم شم خب این چیزی نیس که عمل میکنی اوکی میشه🤦‍♀️🤦‍♀️

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

اونا هم آدمن دیگه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بیشتر از خوشگلی پول وموقعیت خانواده یا خودت تعیین کننده است چقدر دخترای زشت بی اخلاق که صرفا خانواده پولدار دارن عزیز همه هستن .البته ظاهری عزیز هستن .ولی درسته خوشگلی برا دخترا خیلی جاها تعیین کننده است ولی ماندگار نیست بعدش اخلاق ووفا وادب و شعورت تعیین کننده است برای آدمای واقعی زندگیت 

بیشتر از خوشگلی پول وموقعیت خانواده یا خودت تعیین کننده است چقدر دخترای زشت بی اخلاق که صرفا خانواده ...

ببین من شرایط دیگه م خوبه درسی و شغلی و ...

زندگی عاشقانه میخواستم که لازمه ش خوشگل بودنه 

تو این نقطه ای که وایسادم خوشگل بودم حل بود 

عنوان تاپیک هم مشخصه گفتم کسانی که فکر میکنند اگه خوشگل بودن قضیه فرق می‌کرد 

آره هم تو محل کار تحویلت میگیرن هم خونه هم خیابون همه نگاه ها به سمتته دیگه اگه خوشبخت نشی حتما شرای ...

اره حس باحالیه

ولی میگم که خوشبختی تضمینی نیست اصلا 

ی دختر داشتیم تو فامیل یعنی قیافش محشر هرجا میرفت خواستگار داشت ولی آخرش ازدواج کرد شوهرش خیانت کرد بچه ننه است و اینا تا مرز طلاق رفتن ولی دوباره برگشت سر خونه زندگی