2777
2789
عنوان

بلاخره تونستم انتقام بگیرم از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 42 پست
عزیزم خدا رو داریشُل نزنادم شیشه ای خطر ناکهتوهم میزنه بچه طفل معصوم پیشش امنیت نداره

من دلم نمی‌خواد بچمو بدم الهی خیرنبینه بمیره عوضی

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم نمی‌خواد بچمو بدم الهی خیرنبینه بمیره عوضی

انشالله که نمیدن

شما فقط مقاوم باش 

دست و پات گم نکن

خدا هم کمک میکنه بچه ات میمونه پیشت

چون معتاد هست یه پون مثبت هست برات

خانه شماره 12 میدان گریمولد
عوضی اصلا کار نمیکرد لیاقت منه پاک و بساز نداشت شماره منو میداد پسرای فامیلش آشنا که منو امتحان کنن ...

فقط امتحان کردن تو نبود خدا لعنتش کنه قصد دیگه ای داشت

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

مواظب بچه ات باش ،به حرف کسی گوش نکن ،شما مادری ،شما زحمت کشیدی ،به معتاد بچه نمیدن ،اگه همینطور ی بدی فردا بچه ات رو اذییت میکنه که برو برام پول بیار ،خودت بسپار به خدا درست میشه،مواظب باش 

مواظب بچه ات باش ،به حرف کسی گوش نکن ،شما مادری ،شما زحمت کشیدی ،به معتاد بچه نمیدن ،اگه همینطور ی ب ...

توروخدا برای من دعا کنید حالم خوب نیست من و بچم خیلی تنهاییم من یتیمم  😭😭😭😭😭💔

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

سلام ببین برو پرستار یک پیرزن تنها شو شب ها هم پیشش باش خودتو بچه مواظب اونم باش لااقل برادرت دیگه ا ...

نمیزارن داداشم اینجور جاها خونه اینم راحت نیستم من

اگر پدرتون هم حقوق دولتی داشته باشه شما طلاق بگیری حقوق بازنشستگی پدرتون به شما میرسه

نه 💔