2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

⊱  به دیگران احترام می‌زاره و تشکر می‌کنه

اول از همه اینو بدونید احترام نشانه ترس نیست و احترام گذاشتن با ترس دو چیز کاملا متفاوت هستن.

اینکه شما به بزرگ تر از خودتون و دیگران احترام بزارید نشون دهنده ی شخصیت شما هستش ، البته اینم بگم این درمورد افرادی که می‌خوان شمارو اذیت کنم و ازتون سو استفاده کنن و یا چیزی رو بهتون تحمیل کنن اصلا و ابدا صدق نمیکنه.

این رو همیشه یادتون باشه با حفط ادب شما همیشه یک قدم از بقیه جلو تر هستید ، مثلا اگر توی بحث هایی که حق با شما هستش ادب و احترام خودتون رو حفظ کنید همیشه برگ برنده دست شما هستش (مودبانه همه حرفاتون رو بزنید ) و اینکه جمله معروف احترام ، احترام میاره هم در این باره صدق می کنه شما وقتی به دیگران احترام میزارید در اصل دارید احترام خودتون رو پیش بقیه نگه می‌دارید و حفظ می‌کنید.

تشکر کردن : خیلی از افراد هستن که وقتی یه کاری براشون انجام میدید بهتون میگن: خب میخواستی انجام ندید ، مگه من ازت خواسته بودم ؟

جز این افراد نباشید و اگر فردی کاری رو براتون انجام داد ازش تشکر کنید و قدرش رو بدونید

همین ک هستم خوبه 

خانوم باشخصیت بددهن نیست همیشه مودبه

پرحرف نیست تا ازش سوال نکردن نظر نمی‌ده 

حیا داره البته منظورم حیای زبانی و شخصیتیه ینی هر حرف و حرکت ناشایست رو انجام نمی‌ده 

تو هیچ جمعی از اقوام شوهر و شوهرش بد نمیگه

همه جا از همسرش جلوی خود همسر تعریف می‌کنه 

همیشه لباساش تمیز و مرتبه 

ناخناش همیشه مرتبه و....

خانوم باشخصیت بددهن نیست همیشه مودبهپرحرف نیست تا ازش سوال نکردن نظر نمی‌ده حیا داره البته منظورم حی ...

وقتی مادرشوهر بد میگه درموردعروس. ونگاه ادمهارانسبت بهش بد میکنه. عروس خانم هم باید بگه چه مادرشوهرنمونه ای داره که ابروش نره

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

اول باید خودش سطح بالا باشه واقعا

مثلا شغل و درامد خوب

تحصیلات بالا

زبان دوم و سوم

رسیدن معقول به ظاهر

مودب و با فرهنگ بودن

ورزش کردن

به سلامت روان اهمیت دادن

شخصیت مستقل داشتن

اینا رو واسه کسی تصور کنی واقعا ادم سطح بالایی محسوب میشه

🏃🏻‍♀️

وقتی مادرشوهر بد میگه درموردعروس. ونگاه ادمهارانسبت بهش بد میکنه. عروس خانم هم باید بگه چه مادرشوهرن ...

نه عزیزم شنونده باید عاقل باشه وقتی من رفتار عروس میبینم ک چقدر خانومه قطعا حرفای مادرشوهرش باورم نمیشه اما اگ ی عروس مرتب بد بگه پیشم خود من میگم وای خدا در تخته رو خوب جفت کرده 

اول باید خودش سطح بالا باشه واقعامثلا شغل و درامد خوبتحصیلات بالازبان دوم و سومرسیدن معقول به ظاهرمو ...

خیلی ها دیدم اینطور هستند ، اما درونشون پوچه و حس عزت نفس ندارن. حس ارزشمند بودن ندارن.