تا حالا بدون بوتاکس و فیلرو با استفاده از روش های طبیعی تونستین چروک هارو از بین ببرین من بخاطر بدخوابی و شب بیداری زیر چشمم چند تا خط افتاده شما تونستین از بین ببرین؟؟؟اگه آره میگید چطوری مرسی🥲🥺
با روغن نارگیل یا ی روغنی که ب پوستت میسازی چرب نگهداری کمتر چروک میشه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یه بار با روغن بادام امتحان کردم جز جوش های دون ریز و منافذ چربی هیچی نشد🥺
بادام حتما چربیش زیاده بوده
اول ببنید نوع پوستتون چیه اگه خشکه روغنی که طبع گرمی داره بزنید
و اگه چربه روغن با طبع سرد
فکنم چربه پوستتون
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
پس برید عطاری ازش بپرسید ی روغن برای پوست های مختلط چی دارید اونجا انتخاب کن بخر
لطفا هر روغنی رو به پوست صورت و دور چشمتون نزنید سر خود تجویز های الکی نکنین پوست دور چشم نازکه به همین دلیل جذب بیشتری داره اصن نباید روغن نارگیل و بادوم اینجور چیزا بزنید براش سنگینه و باعث جوش میشه استارتر لطفا یه کرم دور چشم قیمت مناسب از داروخونه تهیه کن و همیشه استفاده کن جز روتین پوستت باشه