2777
2789
عنوان

از بین بردن چروک دور چشم

181 بازدید | 18 پست

تا حالا بدون بوتاکس و فیلر‌و با استفاده از روش های طبیعی تونستین چروک هارو از بین ببرین من بخاطر بدخوابی و شب بیداری زیر چشمم چند تا خط افتاده شما تونستین از بین ببرین؟؟؟اگه آره میگید چطوری مرسی🥲🥺

با روغن نارگیل  یا ی روغنی که ب پوستت میسازی چرب نگهداری کمتر چروک میشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار با روغن بادام امتحان کردم جز جوش های دون ریز و منافذ چربی هیچی نشد🥺

بادام حتما چربیش زیاده بوده 

اول ببنید نوع پوستتون چیه اگه خشکه روغنی که طبع گرمی داره بزنید 

و اگه چربه روغن با طبع سرد 

فکنم چربه پوستتون

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چربی صورتم تو ناحیه بینی و چونه آیت و یکم زیر چشم

پس برید عطاری ازش بپرسید ی روغن برای پوست های مختلط چی دارید اونجا انتخاب کن بخر

لطفا هر روغنی رو به پوست صورت و دور چشمتون نزنید سر خود تجویز های الکی نکنین پوست دور چشم نازکه به همین دلیل جذب بیشتری داره اصن نباید روغن نارگیل و بادوم اینجور چیزا بزنید براش سنگینه و باعث جوش میشه استارتر لطفا یه کرم دور چشم قیمت مناسب از داروخونه تهیه کن و همیشه استفاده کن جز روتین پوستت باشه