2777
2789
عنوان

بچم الان تو خواب یه دفعه بالا آورد

151 بازدید | 21 پست

یعنی این ویروس جدیده رو گرفت؟

چه علائمی  داره؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر رودل کرده باشه با همین یه بار بالا آوردن حالش خوب میشه.اگر ادامه دار باشه و تب کنه یا اسهال بشه ...

الان ۴ بار با فاصله ۱۰ دقه هی زور زد بالا بیاره ولی همش اندازه قاشق هم نشد انگار چیزی تو معدش نبود

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

۳تا

اگر یکم بعد از خوردن خوابیده احتمالا رو دل کرده.

پسر منم دو سال و ده ماهشه یه شب یکم ماکارونی شلز خورد تو خواب ناله میکرد آخر 7صبح بالا آورد سبک شد خوابید.

یکم تنش گرم بود ولی بعد از بالا آوردن خوب شد.

ویروس رو من هفته پیش گرفتم با استفراغ شدید شروع شد بی حال و بی جون بودم، بی اشتها شدم و همش دلم میخواست بخوابم.

اگر یکم بعد از خوردن خوابیده احتمالا رو دل کرده.پسر منم دو سال و ده ماهشه یه شب یکم ماکارونی شلز خور ...

ن این تب نداره

پس ویروسه فک کنم اره؟