2777
2789
عنوان

رو مادرش حساس شدم

135 بازدید | 30 پست

چندبار بیشتر ندیدمش تو خواستگاریا

رفته بودیم  خونه ببینیم دیدم شب میره خونه برای مادرش توضیح میده فلان خونه قیمتش ابنقدره و شرایط خونه ها اونطوریه 

زن داداش خودشم ۱۴ ساله عروس خونواده اینا شده هرروز زنگ میزنه و رابطه خوبی دارن 

من نمیتونم با فامیل خودمم زیاد اهل زنگ و اینا نیستم 

حس بدی دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه با مادرش حرف بزنه غیر عادیه ؟ 

من خواهر شوهر و برادر شوهرم هر روز بهم زنگ میزنن یا من باهاشون تماس میگیرم صحبت میکنیم 

دیگه این ها بر میگرده به نوع اخلاق شما 

اگه برات سخته کمتر تماس بگیر ولی قطع نکن 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اینکه با مادرش حرف بزنه غیر عادیه ؟ من خواهر شوهر و برادر شوهرم هر روز بهم زنگ میزنن یا من باهاشون ت ...

اینکه قیمت خونه و اینارو میگه بدم میاد مشاورم میگه طبیعیه تازه داماده

اینکه قیمت خونه و اینارو میگه بدم میاد مشاورم میگه طبیعیه تازه داماده

باید به خانواده اش بگه 

شما روابط خانوادگی خودتون سرد است ؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نیومده عروس بازی رو شروع کردیا 😂😂😂

خوب چه اشکالی داره ؟ طرف با مادر خودش هم حرف نزنه یعنی ؟ چیز محرمانه یا شخصی که بهشون نگفته . زن داداشه هم رابطش با خانواده شوهرش به خودش مربوطه ، شاید آدم خیلی اجتماعی هست . 

در کل رابطشون در حد این چند جمله ای که شما گفتی طبیعیه ولی شما دقت کن اگه خودت درونگرایی یا هر چی ، حتما این رو توی انتخاب شریک زندگیت در نظر بگیر و یکی شبیه خودت انتخاب کن که نه خودت اذیت بشی نه الکی به اون بنده خدا گیر بدی و دلخوری درست کنی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم