2777
2789
عنوان

چرا من هنوز خیانتشو فراموش نکردم دارم گریه مکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 44 پست
بابایی دیگه چیه اخه

من بچه بودم وقتی باهاش اشنا شدم بابام باهام رفتار خوبی نداشت یعنی محبت نمیکرد یک دخترم نمگفت بهم ولی اون منو سرشار از محبت میکرد من یک دختر ۱۶ ساله بودم برای این بهش میگفتم بابایی

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پس بشین سرجات مشکلت چیه

مشکلم اینکه بهش میگفت زنم دوست نداشتم خانوادم گرفتنش برام درحالی که خانواده من نمدادن منو ما دوست بودیم ۵ سال کلی وقتا من خواستم جدا بشم نزاشت باهاش رفته بود بیرون عکس گرفته بود عکسشون از تو ذهنم پاک نمیشه  چرا گذاشت یکی همون اول عقدمون بیاد تو زندگیمون چرا خیانت کرد واقعا انقدر اسونه بگذرم ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
آره من هم بی ادبم هم داداش آفرین به این همه حس شیشم به منم ربط داره چون نمیخوام حال آدمه دیگه ای بد ...

من کلی گفتم تا همه یاد بگیرن

وقتی جایگاه خودشونو انقد میارن پایین و توهم میزنن 

سالهای بعد به این روزات فک میکنی و غصه میخوری که چرا خودتو اذیت کردی و باعث شدی که سلامتیت که بهترین ...

واقعا بعضی وقتا میگم اصلا از همون اول ارزش نداشت که ازدواج کردم چه برسه که الان گریه مکنم برای خیانت ولی خوب نمیشه ادمو خودشو به نفهمی بزنه اونی که دوست داره خیانت نمکنه و تو دوسش داشتی و این مثل یک مریضی وجودتو میخوره 

مشکلم اینکه بهش میگفت زنم دوست نداشتم خانوادم گرفتنش برام درحالی که خانواده من نمدادن منو ما دوست بو ...

خودش پشیمون یا نه؟ 

ببین همچنان همه چی دست خودته حال خودتو خوب کنی 

منطقی باش 

همه جوانب بسنج 

اگه میشه ازش گذشت بگذر اگه نه هم بره به درک 

اوکه به کارما به ده کار شده

مشکلم اینکه بهش میگفت زنم دوست نداشتم خانوادم گرفتنش برام درحالی که خانواده من نمدادن منو ما دوست بو ...

عزیزم کسی که خیانت کنه بازم میکنه ، بخاطر کمبود محبت تحمل نکن .

منم تاحدودی مثل توام ولی الان حدودا باهاش کنار اومدم همسر من بعد ازدواج بهم خیانت نکرده رابطه جن سی و...مربوط به قبل ازدواجش با من میشه

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
انقد حساس نباش عزیزم قوی باش اگه اهلش نیست تو با رفتارت میتونی یه کاری کنی فقط تو رو ببینه هر زنی می ...

اون اهل این چیزایی هوس و اینا نیست خیانتشم سر هوس نبوده سر حرص دادن من بود چون من بی توجه شده بودم یک دورانی چون خانواده هامون دخالت میکردن باهاش قهر کزدم ۲۰ روز بعد ۲۰ روز فهمیدم بهم خیانت کرده 

منم تاحدودی مثل توام ولی الان حدودا باهاش کنار اومدم همسر من بعد ازدواج بهم خیانت نکرده رابطه جن سی ...

اینکه برای من مهم نیست قبل من چی بوده چون هرکسی یک گذشته ای داره همسر منم دوست دختر داشته قبل من رابطه جنسی داشته برام مهم نبود از همون اول... خیانت اصلا نابود کنندست انشالله هیچوقت درکش نکنی 

عزیزم کسی که خیانت کنه بازم میکنه ، بخاطر کمبود محبت تحمل نکن .

منم‌ همینو میگم از کجا معلوم دوباره نکنه میشه تمام عمر با شک زندگی کرد 

قبل ازدواج باید میومد از تو اجازه میگرفت؟

بله باید ازدواج قبلیشو بهم میگفت ولی بعد عقدم فهمیدم

من که حتی دستم به دست هیچ پسری نخورده بود چرا باید همسرم قبل من رابطه و..میداشت

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔