2777
2789

سلام

میخواستم بدونم از لحظه اقدام تا کاشت چقدر زمان میبره حدودا؟

و هزینه تقریبی چقدر میشه؟

با بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی 

ممنون میشم اطلاعاتی دارید بهم بگین

تخمک خودم هم نیست و باید اهدایی بگیرم و هزینه تخمک اهدایی رو هم اگه میدونین بگین لطفا

ممنون

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

اگه کیست نداشته باشی ک ال دی بدن 

برا اهداکننده تقریبا ۱۰ روز آمپول و دارو میدن بعد پانکچر میکنن برا شما هم دارو تجویز میکنن اگه رحمتون آماده بود همون ماه انتقال میدن بعد ۲ هفته هم نتیجه اش معلوم میشه

از لحظه اقدام تا انتقال اگه دو نفر سالم باشید رحم خانم و اسپر اقا یعنی بعد تشکیل پرونده و ازمایشات موردی نباشه 

حداقل ۳ ماه طول میکشه 

بیمارستان دولتی هزینه کمتر میشه 

بیمارستان خصوصی بالاست

دولتی ۱۰ الی ۱۵ ب نرخ پارسال در نظر داشته باش

تخمک اهدایی هم ب نرخ پارسال ۱۵ در نظر داشته باش

خصوصی اگه میخوای بری حداقل ۷۰ تو جیبت باشه 

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه ی تخمک اهدایی یکم‌بیشتره تو شهر ما برا اهداکننده حداقلش ۲۰ میلیون در نظر میگیرن ک نمیدونم چه مقداریشو مرکز میده چه مقداری شو گیرنده 

فقط شما پول اهداکننده 

هزینه ی انتقال ک از ۲ میلیون تا ۷ میلیون متغیره تو شهر ها

از لحظه اقدام تا انتقال اگه دو نفر سالم باشید رحم خانم و اسپر اقا یعنی بعد تشکیل پرونده و ازمایشات م ...

پس واسه من زمان میبره

چون خیلی ساله قرصای هورمونی رو استفاده نکردم و پریود نمیشم

بتونم ۵۰ تومن جور کنم برم دولتی

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
هزینه ی تخمک اهدایی یکم‌بیشتره تو شهر ما برا اهداکننده حداقلش ۲۰ میلیون در نظر میگیرن ک نمیدونم چه م ...

شما کدوم شهر هستی؟

اینجوری فک کنم ۷۰ تومنی باید جور کنم پول دارو ازمایش و سونو و اینام هست

پس واسه من زمان میبرهچون خیلی ساله قرصای هورمونی رو استفاده نکردم و پریود نمیشمبتونم ۵۰ تومن جور کنم ...

تا تشکیل جنین کلا کاری با تو فعلا ندارن

بعد تشکیل جنین میان سراغ تو ک امادت کنن

از الان ویتامین هارو بخور قرص پریودیتم شروع کن 

حداقل تا انتقال ۳ ماه قبلش پریود منظم شو تا رحمت گرم بشه

گرمیجات بخور ..ورزش پیاده روی حداقل داشته باش کاری با وزنت ندارم پیاده روی باعث خون رسانی به رحم میشه همینطور دراز نشست حرکات کششی شکم

شما کدوم شهر هستی؟اینجوری فک کنم ۷۰ تومنی باید جور کنم پول دارو ازمایش و سونو و اینام هست

تخمک تو بیمارستان های دولتی رابط دارن میتونی ب اونا بگی برات یکیو بیارن

تخمک تو بیمارستان های دولتی رابط دارن میتونی ب اونا بگی برات یکیو بیارن

من شاید اگه از اطرافیان کسی قبول کنه از اونا بگیرم

نمیدونی از خواهر میشه گرفت یا ن؟