2777
2789
عنوان

هم خونه ایام کثیفو پررو ان

149 بازدید | 5 پست

اشغالا رو نمی برن بیرون میمونه پررر میشه بو میگیره از سطل می ریزه بیرون گند میزنه به همه جا بعد یکیشون میاد تو گروه میگه وای بچه ها بیاین هر هفته دو تامون اشغالا رو ببره. اون یکی ام میگه موافقم🤮

منم نوشتم بیاین نوبتیش کنیم نه هفتگی. مثلا اخرین دفع من اشغالا رو بردم پس الان نوبت من نیست👍

خیلی سخته برام که به کثیفی عادت کنم ولی با خودم فک کردم اگه بخوام این خونه همیشه تمیز باشه باید راه بیفتم دنبالشون تمیز کنم. همین الان گاز و سینک و کف اشپزخونه و حموم دسشویی تمیز کردن میخاد. ولی من کثیف نکرده ام شون من هر چیو کثیف میکنم همون موقع پاکش میکنم. حالم ازشون بهم میخوره ۹ ماه اینا ام حداقل باید اینجا بمونم بعدش امیدوارم نبینم شون🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی کاغد بردارید اسم ۳ تاتون رو بنویس روش تو ی ستون

تو ردیف بالا هم سطل اشغال، گاز و سینک، سرویس بهداشتی و... رو بنویس

نوبتی هرکسی تمیز کنه و جلوی اون تیک بزنه، چ کثیف کرده باشه چه نکرده باشه

باید از اول ک وارد خونه میشید قرار بذارید اینجوری باشه

نمیشه ک ینفر همه کارارو بکنه

من حتی جاییرو گند برداره با هرعذابی تحمل میکنم اما وظایف دیگران رو انجام نمیدم

بعدم ادم باهرکسی هم خونه نمیشه اول ۶ ماه میشناسه طرف رو تو خوابگاه و.. باهاش زندگی میکنه از لحاظ تمیزی و شعور بررسیش میکنه

اونوقت اگر شبیه خودش بودن میگه بیاید ما چندتا باهم خونه بگیریم ن همینجوری

اگر قرار باشه تو خونه اینجور ادمارو تحمل کنی، خوابگاه خصوصی خیلی بهتره تا خونه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /