2777
2789
عنوان

شیردهی و قلیون سیگار

227 بازدید | 23 پست

لطفاً اگر تجربه دارید فقط بگید یا لایکم کنید من درخواست دوستی بدم

خودتون یا اطرافیان تون تجربه استفاده از سیگار یا قلیون نو شیردهی داشتید؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در خود بجوی هر آنچه هستی که تویی 

هیچ مادر دلسوزی چنین کاری با بچه اش نمیکنه

خیلی ضرر داره 

حتی پزشک توصیه می‌کنه در محلی که دود هست هم قرار نگیرید 

بعد شما میگی مادر شیرده سیگار و قلیون...

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اصن کاری به درست و غلط این موضوع ندارم . ولی بچه مستقیم از شیر مادر اغذیه میکنه و هر آنچه که مادر مصرف میکنه مستقیم توی شیر میره. اگر سخته که سیگار و قلیون نباشه باید شیرخشک داد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصن کاری به درست و غلط این موضوع ندارم . ولی بچه مستقیم از شیر مادر اغذیه میکنه و هر آنچه که مادر مص ...

آره فکر کنم همین بشه تهش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان هم عوارضش مشخص نشه 

بعدا دور از جون خودشو نشون میده و میشه درد بی درمون 

نکن اینکارو 

آدم بزرگ خودش جلو دود میره حالش‌ بد میشه ، بعد شما از بچه چه انتظاری داری 

بخاطر مسائلی لغو کاربری زدم🙃

سیگار کشیدن نه تنها روی کودک در حال رشد در  بارداری تاثیر می گذارد، بلکه ممکن است برای مادر  نیز معایبی داشته باشد.  ممکن است شیر مادر  را کاهش دهد. عبور نیکوتین و سایر سموم از طریق شیر مادر نیز با افزایش بروز گیجی، حالت تهوع و بی قراری در نوزادان همراه است

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آره فکر کنم همین بشه تهش

من یه چیزی بهت میگم اما فکر نمیکنم جدی بگیری 

ببین بچه مادر میخواد پدر میخواد

تا حالا بیمار سرطان ریه دیدی؟

می‌دونی بچه وقتی پدر و مادر از دست میده چقدر تنها میشه؟

می‌دونی ریسک سرطان ریه با مصرف سیگار و قلیون چقدر بالا میره؟

می‌دونی چه سختی های رو داری به بچه آن تحمیل می‌کنی 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

درست نیست حتی اگر شیر خشک هم به نوزاد داد 

نباید توی محیطی که سیگار و قلیان کشیده بزرگ بشه 

حالا سیگار کمی بهتره یک نخه توی فضای باز و تموم میشه میره اما قلیان همه تو هم تو یک فصای بسته مشکلات تنفسی به وجود میاره

درست نیست حتی اگر شیر خشک هم به نوزاد داد نباید توی محیطی که سیگار و قلیان کشیده بزرگ بشه حالا سیگار ...

حالا یه جا دیگه تو تراس میشه کشید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کار با هیچکدومش ندارم سیگار و قلیون مواد پرتوزا از خودشون دارن که تو بری شب آمریکا بکشی برگردی روت میمونه و به بچه کوچیک منتقل میشه می‌تونه باعث سرطان بشه

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

ببینید من قبلا یه مقاله علمی از یه دانشگاه معتبر خارجی خوندم که افراد الکلی، سیگاری، ژن  سیگاری بودن رو به فرزندانشان انتقال میدن

و احتمال الکلی و سیگاری شدن این افراد خیلی بیشتر از اونایی هست که این ژن رو ندارن

تو اطرافیانمم

همه خاله هام و زندایی هام قلیون می‌کشن ، بارداری رعایت کردن اما شیردهی نه، فقط خانواده من حساس ان و کلا از هر دودی دورن

الان دختر دایی و دختر  خاله هامم همشون قلیون می‌کشن با اینکه سنی ندارن

ولی خانواده من حتی یک نفر هم نداریم

شاید این بتونه درست بودن مقاله رو تا حدودی ثابت کنه

اما همیشه تو همه چیز استثنا وجود داره

و تربیت هم بسیار تاثیرگزاره

درضمن  دود روی ریه بچه تاثیر منفی میزاره

دوستم فرزندی از پرورشگاه به فرزندی آورده که پدر و مادر جفت معتاد بودن

الان بچش با کوچکترین سرماخوردگی ای تنگی نفس میگیره و بیمارستان بستری میشه

الهم عجل لولیک الفرج
ببینید من قبلا یه مقاله علمی از یه دانشگاه معتبر خارجی خوندم که افراد الکلی، سیگاری، ژن سیگاری بودن ...

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40