2777
2789

بستگی به پسرش داره اینا که همرو لایک میکنن که جدی نگیر اما پسرایی که لایک میکنن معمولا منظور دارن خصوصا اگه عکس خودت باشه شایدم اصن از متن استوریت خوششون اومده 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به پسرش داره اینا که همرو لایک میکنن که جدی نگیر اما پسرایی که لایک میکنن معمولا منظور دارن خص ...

نه متن نداشت

اولین بار استوری گذاشته بود لایک نکردم بعدش من استوری گذاشتم بعد ازظهر لایک نکرد دید ولی فردادصبحش لایک کرد منظورش چیه

بستگی به پسرش داره اینا که همرو لایک میکنن که جدی نگیر اما پسرایی که لایک میکنن معمولا منظور دارن خص ...

نه متن نداشت

اولین بار استوری گذاشته بود لایک نکردم بعدش من استوری گذاشتم بعد ازظهر لایک نکرد دید ولی فردادصبحش لایک کرد منظورش چیه

نه عزیزم کلا هیچ حرکتی از هیچ پسری رو برای خودت دوس داشتن تصور نکن مگر اینکه مستقیم بیاد جلو و ابراز علاقه کنه یا پیشنهاد اشنایی بده

بقیه چیزا هیچه

همونطور که تورو فالو و لایک میکنه بقیه رم میکنه، اگه جلو میومد معناش اون موقع فرق میکرد، الان هیچ معنی نداره

نه عزیزم کلا هیچ حرکتی از هیچ پسری رو برای خودت دوس داشتن تصور نکن مگر اینکه مستقیم بیاد جلو و ابراز ...

اره راس میگی عزیزم از زاویه بهش نگاه نکردم قربونت بشم چه بد شد آره پسرا واسه همه همینن