2777
2789
عنوان

میترسم ادامشو بخونم 😐🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 2764 بازدید | 278 پست
شتتتت

نچ نچ نچ حواست پرت شد

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

اهااا، الات فهمیدم🥲

هیونجین موهاشو از ته زده واقعا باور کردنی نیست سرش شبیه کیوی شده 

هان جیسونگم موهاشو آبی کرده 

بچه نون در عرض شش ماه انقدر بزرگ شده

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها از اون نظر ک خیلی سخته واقعا

بله

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

باشه پس رفیقم برات میفرسته 😂نظرت یادت نره میتونی کلی آخرش که تموم شد بگی میتونی هر بار که خوندی بگی

باشه دمت گرم ممنون .. یکم ک بخونم میام نظرمو میگم کافیه جذبم کنه تا تهش میرم 😉

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
عه مطمئنی ؟

چشمم عادت کرده شاید بعدا ازت گرفتم

خودت بفهم🙄🔪

ع وا

نچ نچ نچ حواست پرت شد

آره 😅😂

باشه پس رفیقم برات میفرسته 😂نظرت یادت نره میتونی کلی آخرش که تموم شد بگی میتونی هر بار که خوندی بگی

به منم بکو

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

باشه دمت گرم ممنون .. یکم ک بخونم میام نظرمو میگم کافیه جذبم کنه تا تهش میرم 😉

خواهش میکنم

هر طور راحتی ، این فیکشن شاهکاره بیش از یک میلیون ویو گرفته ولی قور نکنم جذب شین😂

خب ترسناکه؟چرا میترسی؟

ژانرش رو گفتم جنایی دارک اکشن عاشقانه 

بیشتر عاشقانه است میترسم بهم نرسن از این جهت میترسم وگرنه ترس نداره

به منم بکو

خانم شما دیگه نه😭😂

ژانرش رو گفتم جنایی دارک اکشن عاشقانه بیشتر عاشقانه است میترسم بهم نرسن از این جهت میترسم وگرنه ترس ...

خب میشه معرفی کنی چطوری است از کجا بخونم 

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

خب میشه معرفی کنی چطوری است از کجا بخونم

کاش این تاپیکو نمیزدم😅