2777
2789

بچه طلاق هستم مامانم رفته یه شهر دیگه کار میکنه من تو شهری که بابام هست خوابگاه گرفتم چون بابام زن داره و برام پدری نکرده حتی یه بار زنگ نزد که بیا خونم آلان من خوابگاه هست تا نصف شب میرم کار میکنم تا خرج تحصیلم رو در بیارم خسته میشم نه میتونم غذا درست کنم نه تفریح برم نه چیزی حالا پدرم ماهیانه۴میلیون به من میده که اون رو میدم مامانم حالا چند روزه بابام هنوز پول نزده مامانم همش زنگ میزنه میگه پول چی‌شد چرا نفرستاد امروز گفت من کلی دوندگی کردم که این پول برس بهت حق منم هست منم گفتم به محض اینکه بفرسته میریزم تو حسابت اونم پیام داد گفت بچه من نیستی🙂من تنهام ن پدری دارم که دلسوزم باشه نه مادری که به فکرم باشه بدجوری قلبم شکسته کاش منم یکیو داشتم که دوستم داشت هیچ وقت هیچ کس نفهمید چقده تنهام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانت مگه کار نداره که محتاج این‌پوله؟ 

مامانا حرف زیاد میزنن بعد خودشون پشیمون میشن 

پدرتم بنده خدا شاید گیر یه گودزیلا افتاده نمیتونه دعوتت کنه خونش 

همین که ماهی ۴ میریزه معلومه به فکرته عزیزم 

سعی کن وابسته باشی دخترای همسن تو ارزوشونه مجردی زندگی کنن 

اگر مادرت درامد داره پیشش ناله من بگو پول ندارم فکر نکنه اللن چقدر درامد داری 

برا خودت پول جمع کن 

من از بیست سالگی کار کردم شرایطم شبیه شما بود به کسی هم نمیگفتم‌چقدر درامد دارم 

درسمم در کنارش میخوندم 

بهترین روزای زندگیم همون دوران بود 

اسی پولو نده ب مادرت تا میتونی کار کن چش روهم بزاری باید از خوابگاا دربیای میخوای چکار کنی بفکر خودت باش

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
مامانت مگه کار نداره که محتاج این‌پوله؟ مامانا حرف زیاد میزنن بعد خودشون پشیمون میشن پدرتم بنده خدا ...

نه عزیزم پدرم اگه به فکرم بود نمی‌گفت دختر جوونم تو شهر غریب تا نصف شب کجا کار میکنه چی میخوره چی می‌پوش‌ه کسی بلایی سرش بیاره