2777
2789
عنوان

پدر و مادرم ولم کردن امشب قلبم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 40 پست

پدرت همون چهار تومن رو میده مادرت همون انصاف پدرت رو هم ندارع تو اگ واقعا ناراحت بودی اون پول مادرت نمی‌دادی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا ساکت نشستی میتونی ازشون شکایت کنی بخاطر اینکاروو درضمن چرا باید پول به مادرت بدی؟اون پول حقه ...

خودش انگار خوشش نیاد قربانی باشه هرچی بقیه میگن چرا پول میزنی میگه دلم میسوزه بنظرت کارش مسخره نیست وقتی خودش دلسوز خودش نیست انتظار نداشته باشه بقیه بخاطرش کاری کنن این الان باید با مادرش طلبکارانه برخورد میخورد من اگ جاش بودم اون آدم میذاشتم بلاک

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
دلم میسوزه

کسی برای تو دلش میسوزه که تو واسه کسی دل سوزی کنی!!!!!

ساده نباش لااقل یه ذره به فکر خودت و آیندت باش

در آینده اگه دچار مشکلی بشی کسی میاد دستتو بگیره

اینا دارن زندگیشون میکنن و فقط بفکر خودشون هستن

با این دلسوزی بچگانه فقط خودتو اذیت میکنی

کمی هم به فکر خودت باش......

سعید😁عاشق طبیعت،عاشق ماهیگیری،عاشق ادبیات،عاشق خندیدن و شوخی کردن،عاشق سرعت چه با موتور چه با ماشین، عاشق فیلم دیدن و.................از دل برود هر آنکه..........👍

یعنی ندم بهش؟چون میگه دیگه پیشم نیا

مگه الان برات چیکار کرده بری پیشش برات چیکار میکنه مادر از خودش میگذره اصن بفکرت نیست تو این پول نداشته باشی چطور بگذرونی همین الانم کنارت نیست

دلت برای خودت و عمرت بسوزه وقتی میبینی تو این دنیا هر کی بفکر خوشیه خودشه توام بفکر خودت باش خودت رو درنظر بگیر

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

دلم واسه مامانت سوخت...

بهت گفته کلی دوندگی کردم این پول بهت برسه...

الان مادرت روزهای سختی داره

شبیه به روزهایی که عنوان تاپیک های پربازدید میشه

که تاپیک میزنن و میگن شوهرم خیانت کرده نفقه و مهریه بهم نمیده و...

امیدوارم تو این شب عزیز شب آرزوها💝

روزهای سخت ((هر دوتون)) تموم شه🤲

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

یعنی ندم بهش؟چون میگه دیگه پیشم نیا

محکم وایسا بگو خودم کم میارم 

بعد از این پس انداز کن برا خودت 

یه مدت قهر میکنه فوقش 

مامان من دوسال باهم باهم قهر بود سر ارث پدریم 

منم شرایطم چند سال پیش مثل شما بود 

نه عزیزم پدرم اگه به فکرم بود نمی‌گفت دختر جوونم تو شهر غریب تا نصف شب کجا کار میکنه چی میخوره چی می ...

عزیزم دنیا بی رحمه 

تو الان ب فکر خودت باش 

خودت میدونی ک حامی نداری 

پس تمام تلاشتو کن این پولو جمع کن بلکه بتونی پس انداز کنی برای آینده ت 

دیگه خواهر برادر نداری ؟؟