2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=366810804]فدات عزیزم مال شما هم پيشاپيش قبول باشه [/QUOTمیشع دعام کنید😭خیلی داغونم

عزیزم🥺🥺🥺🥺🥺ان شاءالله هرچی میخوای خدا به بهترین وجه ممکن بهت عنایت کنه دلتو بسپار به خودش درست میشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اره ولی اگه کسی بتونه مستحبات هم انجام بده بد نیست

به شرطی که واجبات رو انجام بدی و محرمات رو ترک کنی در غیر اینصورت به نظرم بی فایده ست اصل اونا هستن

مثلا یه غیبت بکنی و بعدم نماز مستحبی بخونی چه فایده داره؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
عزیزم🥺🥺🥺🥺🥺ان شاءالله هرچی میخوای خدا به بهترین وجه ممکن بهت عنایت کنه دلتو بسپار به خودش درست م ...

حس میکنم خیلی از خدا دورم😭😭😭از همه چی ناامیدم هیچی ازین بدتر نیس

اون که تموم شد ولی کلا کلا ماه رجب خیلی خیلی ثواب داره حتما بگیر وهرشبم نمازداره

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

نه عزیزم این چه حرفیه، شیطون همیشه میخواد بااین حرفا ناامیدمون کنه اصلا توجه نکن. خدا عاشقمونه هرچی دوست داری باهاش دردل کن ببین چقدر سبک میشی. 

با جمله سلام خدا جونم شروع کن و همه حرفاتو بگو، همم شکر کن بخاطر چیزای خوبی که داری

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیزم🥺🥺🥺🥺🥺ان شاءالله هرچی میخوای خدا به بهترین وجه ممکن بهت عنایت کنه دلتو بسپار به خودش درست م ...

به شرطی که واجبات رو انجام بدی و محرمات رو ترک کنی در غیر اینصورت به نظرم بی فایده ست اصل اونا هستنم ...

منم ذهنم خیلی درگیر میشه ولی در نهایت بنظرم ما همه آدم معمولی هستیم معصوم نیستیم ک از همه گناها مبرا باشیم و اینکه هرچیزی جای خودشه گناه جدا محاسبه میشه ثوابم جدا

به شرطی که واجبات رو انجام بدی و محرمات رو ترک کنی در غیر اینصورت به نظرم بی فایده ست اصل اونا هستنم ...

منم ذهنم خیلی درگیر میشه ولی در نهایت بنظرم ما همه آدم معمولی هستیم معصوم نیستیم ک از همه گناها مبرا باشیم و اینکه هرچیزی جای خودشه گناه جدا محاسبه میشه ثوابم جدا