2777
2789
عنوان

ی چیزی از عمم بگم هرچند درست نیست ولی میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 80 پست
تو اون اتاق ک میرع میخابه پسر بزرگترمم هست مادر شوهرمم هست 😐

احتمالا بخاطر مادرش رعایت میکنه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم بعد بچه سرد شد. به خاطر اندام نیست. اندامت کم کم اوکی میشه من الان از قبل بارداریم خوش هیکل ...

منظورم شل شدن عضلات واژنم هست ک درستم نمیشه

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

من دو تا بچه پشت سر هم آوردم به فاصله یکسال و ۵ ماه

الان ۱۰ سال هس ازدواج کردیم

رابطه مون از همون اول یه شب درمیان بوده حتی تو بارداری 

بعد زایمان 

بعد ۱۰ سال هم همونه 

والا وقتی نوزاد داری اونم رعایت میکنه... اون آقای هم که گفت عمت پیره میگم خودت تو ۴۵ سالگی احساس پیر ...

مثلا چ رعایتی بچمونم ک گریه نمیکنه شبا خابه

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
چیکار کنم ؟

بضی از ما زنا تا بچع میاد دیگ از خودمون هم فراموش میکنیم میدونم سخته شب بیداری هس تر و خشک کردن کارای خونه ولی این وسط واس خودتم ی کوچولو وقت بزار بهداشت رو رعایت کن ی بنده خدایی از وقتی بچع دار شد بچش رفلاکسیه میگ وقت حموم هم ندارم ولی واقعا بوی عرقش ازار دهندس پس اون شوهر رغبت نمیکنه

با همسرت حرف بزن مهربون برو جلو قبلشم‌‌ ی دوش و عطر و مام

ببین بازم عقب نشینی میکنه یا نه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره