2777
2789
عنوان

پارتنزم بعد شیش سال رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 75 پست
شما هم وظیفه نداری به من درس ادب بدی

چرا برعکس وظیفه دارم جواب کسایی ک حق به جانب هستن رو زخم بقیه نمک میپاشن رو بدم 😌😌😌در ضمن شما به بقیه توصیه کردی فقط ازدواج کنن طرفدار ازدواجی زیاد اینجا وقت تلف نکن برو پوشک بچه رو عوض کن و ظرفارو بشور 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥲❤️‍🩹اهوم خیلی سادم

قشنگ گریه هاتو بکن خودتو خالی کن 

۶ سال خیلی زیاده 

نمیگم فراموش میکنی ولی یاد میگیری چطوری کنار بیای ، چطوری از اهمیت اون حس کم کنی:) 

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

اگر دوستت داشت میموند:)

با همه ی حرف و حدیثا

حتی اگر اون اتفاقی ک پسره گفته حقیقت داشت باید پات میموند! چون ط ای ک ۶ ساله دل و قلب و روح و روانتو در اختیار پارتنرت گزاشتی. و هر چیم بوده مال قبل از اون و بچگیت بوده

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

عزیزم کسی که ۶ سال باهاشی تورو باور نکرد...

یعنی خودش خواست که باور نکنه که بهونه داشته باشه...

درد خیلی سنگینیه...نمیدونم چی بگم تا آروم بشی

بیا بغلم🫂

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
برنگرده میمیرمم بخدا🥲

عزیزم منم با یکی هستم ۴ ساله تا الان از این شبا زیاد داشتیم ک با خودم گفتم واقعاااا تموم شده دیگ اما دوباره اشتی کردیم وقتی قسمت هم باشین و عشقتون زیاد باشه رابطتون تموم نمیشه 

مرسی از همتون یکم ازوم شدم🥲❤️‍🩹

عریزم رابطه های طولانی هزار بار کات میکنن برمیگردن 

بعد از شش سال خیلی بهم وابسته شدید 

فکر میکنم برمیگرده 

فقط شاید گلم سختت بشه ولی تا جایی ک میتونی اصلا پیگیر نشو و زنگ نرن 

بذار خودش برگرده 

درکت میکنم با همه ی وجودم. 

الان آدم ی سریال چند قسمتی میبینه وفتی سریال تموم میشه چون وابسته شده اذیت میشه 

این ک دیگه ۶ سال رابطه بوده