2777
2789
عنوان

پارتنزم بعد شیش سال رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 75 پست
واییی حقمنم یروزی میگفتم میمیرمالان که نگاه میکنم زندگیم خیلی بهتر شده

والا منم مجردی شکست عشقی داشتم . همسرم الان خیلی بهتر از اونه گرچه فراموشش نکردم ولی راضی و خوشبختم و اگ برگردم عقب بین اون و همسرم قطعا همسرمو انتخاب می‌کنم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی منم پسر عمم رو دوست داشتم عاشقش بودم و یک طرفه هم بود، اون حس منو نداشت  اصلا

خیلی بده ک من بهش اعتراف کردم

به همه  فامیل  گفت خیلی ضربه خوردم ازش، هیج موقع حلالش نمیکنم.زمانی ک دیگ همه چی تموم شد و ولم کرد  خیلی داغون شدم خیلی 

چ شبایی ک گریه نکردم  نمیدونم چرا وقتی تاپیک تورو دیدم یاد اون افتادم 

، الان ک از دور دارم واقعیتش رو  نگاه  میکنم میبینم یه پسر همه کاره  و بی خانواده ای هست، یه زمانی فک میکردم ک اگر باهاش ازدواج  کنم خوشبخترینم ولی الان بهش فک میکنم پشتم میلرزه ک خداراشکر ک زنش نیستم گرچه با شوهرمم احساس خوشبختی  ندارم چون مریض هستش

کاش یه روزی  آرامش  سهم دل من بشه 

شیرازی ام😅

یه چیزی بگم آرومت کنم فکر کن این یه مرحله از بازی بود که قرار بود ببری و باختی تو باختی ؟نهههههههههههه 

توبردی تویه عالمه تجربه بردی تو چرا فکر میکنی ما ب دنیا اومدیم؟ دنیای ما پر از فرازو نشیبه اتفاقای دورو بر ما پر از خنجر هستن که زخم میزنن ب ما دقت کن تو عشق از دست دادی 

یکی شوهرشو تو تصادف، توی اتفاق از دست میده فکرکن یکی خیانت میبینه با دوتا بچه فکر کن اون زن بیشتر مچاله شده یا تو پس ما تو زندگی پر از دردیم  قول میدم  ، قسم میخورم بعد یه مدت حتی چهرشو یادت نیاد اسمشم باید فکر کنی تا یادت بیاد عزیزم قربونت برم خدا نصیب هیچکس غم نکنه ولی باید به فکر روح خودت باشی  بزرگش کن روحتو  قدرت بده بهش برو جلو آینه بگو حتی اگه برگرده هم دیگه نخوامش اگه بخوایش یه ضربه دیگه میخوری پس قویییییییییییییییییییییییی بااااااااااش 

سخته ولی قوی باش اینجا ی عالمه خواهر داری که بهت میگن قوی باش خداپشتته قوی باش